Lichaamsgerichte psychotherapie

Lijf-Spraak
Amersfoort

Over Lijf-Spraak

Mijn belangstelling voor wat de mens beweegt en vanwaar uit hij/zij reageert, is er altijd al geweest. Vanaf mijn 17e levensjaar heb ik gewerkt in de sector “Zorg en Welzijn”, als verpleegkundige en later als maatschappelijk werkster.

Door persoonlijke omstandigheden kwam ik in aanraking met emotioneel lichaamswerk. Dit was voor mij een mooie en zachte manier om te leren luisteren naar mijn lichaam. Gaandeweg ontdekte ik de schat aan informatie en onverwerkte emoties die daar verborgen lagen. Het heeft mij een “rijker” leven gegeven en de weg gewezen naar mezelf. Het is o.a. ook de weg geworden naar de opleiding lichaamsgeoriënteerde psychotherapie.

Mijn wens om mensen de wijsheid van hun lijf te laten ervaren kreeg hiermee vorm.

"Vecht niet tegen de stroom van emoties. Laat je juist meevoeren en ontdek wie je bent en wat je wilt".

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging SBLP en geregistreerd therapeut bij de RBCZ.

Individuele therapiesessies worden door veel zorgverzekeraars vergoed, bij een aanvullende verzekering. Hiervoor is geen verwijzing van een huisarts nodig.

Naast mijn werk als lichaamsgericht therapeut geef ik diverse trainingen op gebied van weerbaarheid bij stichting MEE-UGV, o.a. Sterke Meiden, Vriendschap & Verliefd en de cursus Smart met Geld.

 


Lijf-Spraak

Jozé Voskuilen

Daam Fockemalaan 22
3818 KG Amersfoort

Lid van beroepsvereniging

    SBLP (vh NVPIT)

Lichaamsgerichte psychotherapie