EI-therapeut, integratief therapeut, Medische Massage, trainer lichaamswerk

EIgem, praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie, medische m
Amersfoort

Lichaamsgerichte therapie voor stres gerelateerde klachten als: burn-out, psychosomatische klachten, rouwverwerking, depressie, traumaverwerking , gevoelens van somberheid of angst en persoonlijke vragen op gebied van werk, relaties of jezelf

EIgem, praktijk voor heling, integratie en balans

De leters EI staan voor Energetic Integration > daar waar alles samenvalt, stroomt en kloppend is...

Vanuit mijn praktijkruimte aan huis, werk ik individueel met clienten. Hoofdlijn in mijn werk is dat ik lichaamgericht werk met diverse lichaamsgerichte werkvormen en therapieen. Dit zijn EI therapie, Medische Massage en Systemisch werk.

  • In EI therapie wordt door adem, beweging en expressie, de geblokkeerde energie vrijgemaakt, waardoor herinneringen, overtuigingen, gedragspatronen en/of traumatische ervaringen naar boven kunnen komen, losgelaten en geintegreerd. Bevroren energie kan weer gaan stromen. Dit geeft ruimte voor nieuwe inzichten, heling, meer potentie, vitaliteit, levensvreugde en integratie.

      Er wordt gekeken en geluisterd naar het verhaal wat jouw lichaam naar buiten brengt en het wat het nodig heeft? Door focussen en waarnemen.

  •  Medische Massage is een bijzondere heilzame massage voor herstel van balans, heling, vitaliseren van levensenergie en verhelderen van bewustzijn. Kan ingezet worden voor een breed scala aan klachten; zowel fysiek, mentaal als geestelijk. Er wordt gewerkt op het in balans brengen van de verschillende polariteiten op verschillende energetische lagen, door het geven van een onderpool- of bovenpool massage in een serie van gemiddeld 7 behandelingen.
 
  •  Systemisch werk: tijdens een EI sessie wordt er ook gebruik gemaakt van systemisch werk zoals een familie- en thema opstelling m.b.v. grondankers of een tafelopstelling. 

Individuele sessies worden vergoed via de aanvullende ziektenkostenverzekering, afhankelijk van het zorgpakket en de verzekering.

Over EIgem, praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie, medische m

Vanuit een beeldende achtergrond in het onderwijs en als begeleider van diverse creatieve en educatieve projecten is Gemma via een opleiding als boekhouder, gevolgd door full-time moederschap, verder geschoold naar Energetic Integration therapeut bij Bodymindopleidingen. 

Sinds 2008 is Gemma van der Heijden dan ook werkzaam als integratief therapeut en trainer lichaamswerk als zelfstandige vanuit haar praktijk EIgem, praktijk voor heling, integratie en balans. Met tussentijds een uitstapje als Community Manager bij bewonersbedrijf KruiskampOnderneemt!

Sinds 2016 werkt zij ook als opsteller bij het Opstellingen Collectief Midden Nederland samen met een aantal collega opstellers en is zij recent afgestudeerd als Medisch Massage Therapeut (vlg.Volkier Bentinck) op antroposofische grondslag.

 


EIgem, praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie, medische massage, trainingen lichaamswerk en o

Gemma van der Heijden

Witte de Withstraat 31
3814 TA Amersfoort

Lid van beroepsvereniging

EI-therapeut, integratief therapeut, Medische Massage, trainer lichaamswerk