Therapeutische Massage, Intuïtieve Creatieve Coaching én Natuurgeneeskundige Coaching

Praktijk de Cirkel Rond - Heelhuus Gezondheidscentrum
Warnsveld

Goed voor jezelf zorgen is belangrijk. (Therapeutische) Massage ondersteunt je eigen zelfhelend vermogen. Een massage werkt niet alleen op fysiek niveau, het heeft ook effect op de geest; het brengt rust en maakt je opgewekter.

In mijn praktijk houd ik me bezig met therapeutische Massage en ontspanningsmassage. Naast het masseren ben ik ook Natuurgeneeskundig Therapeut.  Werken met de Schüssler Celzouten en Bach Bloesem Remedies, behoren ook binnen de praktijk. Voor beide disciplines heb ik een erkende therapeuten opleiding afgerond. Naast het therapeutschap ben ik voor beide disciplines docent voor verschillende opleidingscentra én binnen mijn eigen opleidingen en cursussen. Veiligheid en Zelfzorg zijn voor beide belangrijke thema's. In deze hectische wereld is het zo belangrijk dat je goed voor jeZelf zorgt. Massage, Celzouten en Bach Bloesem Remedies zijn alledrie methodes waarbij je je eigen Zelfhelend Vermogen ondersteunt en voedt! Voeding van binnenuit, zodat je het lichaam met haar kracht en wijsheid laat werken en je vertrouwt op de wijsheid van je lichaam. Ik begeleid ook mensen met kanker. Zowel gedurende hun ziekte als ook in hun periode van herstel. Massage bij kanker geeft o.a. ontspannenheid.

Sinds kort is de praktijk uitgebreid met een creatieve tak van coaching. Met de intuïtieve manier van coachen m.b.v de Encaustic Art tool, kan er op een verassende wijze contact worden gemaakt met onderliggend patronen, individuele vraagstukken, helderheid krijgen op vele uitdagingen van het leven. Het is een methode die je blij kan maken, ook omdat er een speels element in aanwezig is.

NB: Mijn praktijk is aangesloten bij een beroepsgroep, de BATC. Bij een aanvullende verzekering kunnen mijn consulten/behandelingen gedeeltelijk vergoed worden door je verzekering.

Voor meer informatie verwijs ik je naar mijn website.

Over Praktijk de Cirkel Rond - Heelhuus Gezondheidscentrum

Al 16 jaar heb ik een therapeutische praktijk, hier in het oosten van het land. Sinds 2016 is praktijk de Cirkel Rond gevestigd in Heelhuus Gezondheidscentrum in Warnsveld.

Na afronding van mijn opleiding als ayurvedisch massage therapeut ben ik begonnen aan een reis waarin ontwikkeling én bewustwording van zelfzorg centraal staat. In de afgelopen jaren heb ik verschillende trainingen gevolgd op het gebied van:

 • (Therapeutische) Massage
 • 4-handen massage
 • Bach Bloesem Remedies                              
 • Celzouten volgens Dr. Schüssler
 • Massage bij kanker
 • Klankschaal massage
 • Spirituele therapie
 • de Innerlijke Familie Schilden volgens Ariënne Klein
 • “Anders kijken naar Emoties”
 • Orthomoleculair Hormoon consulente
 • Begeleiding in het volgen van een Vastenkuur
 • Fonoforese - Stemvorkresonantie

Werken vanuit ‘t Heelhuus is fijn en geeft een sterke basis. De sfeer is voedend en draagt bij aan een goede basis van de behandeling. Dit centrum nodigt ook uit om even in de wachtruimte te zitten, met een overheerlijk kopje koffie of thee.

Wees welkom!


Praktijk de Cirkel Rond - Heelhuus Gezondheidscentrum

Anoushka Ebbinge-van Rappard

Gaikhorst 2
7231 NB Warnsveld

Lid van beroepsvereniging

Therapeutische Massage, Intuïtieve Creatieve Coaching én Natuurgeneeskundige Coaching

Wat doe ik nog meer?

Natuurgeneeskunde
Schüssler Celzouten Mineralen therapie
Warnsveld
Ieder mens draagt tekorten bij zich door erfelijke aanleg, invloeden van buitenaf, straling, stress of verkeerde voeding. Dr. Schüssler ontdekte dat het tekort terug te voeren is naar een tekort in de cel. Celzouten kunnen de disbalans herstellen.
Zijnsgeörienteerde begeleiding
Begeleiding en ondersteuning bij veranderingsprocessen
Hillegom
Gespecialiseerd in het voorkomen en verhelpen van klachten die voortkomen uit het niet uiten en verwerken van emoties. Ontdekken hoe je een veilige omgeving voor je eigen emotionele wereld creëert zal je de genezende werking hiervan laten ervaren.
Stervens- en uitvaartbegeleiding
Zinstreel
Zwolle
Zinstreel: een ‘teken van leven’ Het overlijden van iemand uit je naaste omgeving kan een ingrijpende gebeurtenis zijn. Het besef dat diegene nooit meer terugkomt dringt tot je door. Maar hoe zou het zijn om de aanwezigheid van degene die overleden
Professional organizer
Hennie Helpt Professional Organizer / Opruimcoach
Ede
Ik ben Hennie, jouw professionele en persoonlijke hulp bij opruimen, verhuizen, administratie structureren en algehele chaosbestrijding.
Creativiteit
Encaustic Art -Intuïtieve coaching op maat
Warnsveld
Massage bij Kanker werkt ontspannend, heeft een positief effect op de zieke mens. Het is een moment van rust én even niets 'moeten'. Deze vorm van massage wordt op een verantwoorde manier gegeven, zodat het lichaam niet overbodig gestimulee
Coaching - Diverse Coaching
Heldere Koers - coaching & therapie
Zwolle
Coaching/counselling kan net dat steuntje in de rug voor jou zijn om patronen te doorbreken of verder te groeien, om meer geluk in je leven te ervaren. Mocht je zelfs diepere vragen hebben, dan kan je ook terecht voor psychotherapie bij Heldere Koer
Therapie (diverse)
'Voel je fit 'geeft jou focus op jouw mentale en fysieke fitheid.
Monster
VOEL JE FIT WESTLAND geeft jou focus op jouw mentale en fysieke fitheid.
14jun
Workshop
Innerlijke Familie Bosdag
Laren, Lochem
Maak kennis met je eigen Innerlijke familie. Leer het schildenmodel kennen, waarin je leert over jouw eigen binnenwereld. Met eenvoudige handaanreikingen en oefeningen gaan we aan de slag met ons dagelijks leven. praktijkdecirkelrond
Mindfulness & Compassie
Mindfulnesstraining | individuele mindfulnesscoaching en counselling
Zoetermeer
Mindfulness werkt! Wetenschappelijk aangetoond. Je traint letterlijk je hersens. Door dagelijks 30 minuten Mindfulness in je leven te integreren, verandert de samenstelling van je hersens. Hoe mooi is dat? Je gaat anders in het leven staan.
Coaching - Diverse Coaching
Individuele coaching en counselling
Zoetermeer
Ik begeleid je graag bij het vinden en hervinden van eigen kracht en wijsheid.
Healing en reading
Zinstreel
Zwolle
Wist je dat er kwalitatief onderscheid is tussen al die mediums die zeggen te weten wat jouw levensvragen zijn? Waarom met minder genoegen nemen als je bij Zinstreel een uiterst kwalitatief en professioneel medium vindt? Laat jezelf verrassen..
Muziek & Zang
Zingen voor kinderen en volwassenen
Delft
Bij Koorschool Delft kunnen kinderen en volwassenen goed leren zingen. Voor kinderen zijn er koorklassen vanaf 4 jaar en voor volwassen privéles, koorprojecten, workshops en cursussen.
05jun
Cursus
Fonoforese: When I call your name.....
Warnsveld
Fonoforese, betekent werken met stemvork resonantie; ter ondersteuning van de balans, harmonie en genezing van mens, dier, plant en omgeving. Een stemvork verdiept en ontspant. Fonoforese werkt aanvullend en maakt blokkades helend zachter.
07jun
Cursus
Bach Bloesem Remedies
Laren
Bach Bloesem Remedies, een waarachtig mooi zelfhulpsysteem; ook wel the medicine of the future genoemd. Twee lesdagen in Laren, Gelderland. Je maakt kennis met de 38 Bloesem
Stressmanagement
Individuele stresscoaching en stresscounselling
Zoetermeer
Voel je je onrustig? Druk in je hoofd? Lukt het niet meer om te ontspannen? Vergeet je steeds vaker dingen? Maak je de laatste tijd fouten in je werk? Kun je je moeilijk concentreren, waardoor je langer werkt? Lees dan verder ....