Zyza kunst

Zyza
Ede

Welkom bij Zyza.                                                                

Zyza Coaching,

ZyZa Coaching is voor vrouwen vanaf 25 jaar die meer uit het leven willen halen. Vrouwen die niet bang zijn om hun handen vies te maken letterlijk en figuurlijk. In de coaching maak ik gebruik van het beeld. Het beeld dat je maakt via een tekening of een andere techniek. Hiervoor hoef je geen ervaring te hebben met tekenen. Er staat niks vast er is ruimte om te spelen en te ontdekken. Het verleden vormt jou en dat maakt je een uniek persoon. Dat is ook waar ik benieuwd naar ben. We kijken samen naar jouw verhaal en beeld en gaan erover in gesprek. De verdieping in. Wat maakt dat jouw hart sneller gaat kloppen, hoe ga je om met je kwaliteiten, werken aan je doelen hoe groot of klein ze ook zijn. Ik luister graag naar jouw verhaal.

Over Zyza

Mijn naam is Marianne van Ingen-Numan.

Onder de naam Zyza geef ik oa. begeleiding bij jou kunstzinnige proces en werken. Loop je even vast in je schilderij of zoek je meer naar jou eigenheid dan kijk ik graag met je mee. 

Schilderen is mijn passie. Expirimenteren, onderzoeken en spelen daar word ik blij van. Steeds weer nieuwe technieken ontdekken. Toepassen en uitwerken kijken wat ik er in mijn eigen werken mee kan. Heerlijk vind ik het. Wat ik de afgelopen tijd heb ontdekt is dat geluk zit in de kleine dingen en het omarmen van je eigenwijzigheid. 

Welkom bij Zyza

Marianne

 

 

 

 


Zyza

Marianne van Ingen

Jan Th. Tooroplaan 147
6717KE Ede

Zyza kunst