Edelstenen, mineralen en kristallen

Stenen Museum Winkeltje
Lichtenvoorde

Het Stenen Museum Winkeltje: verkoop van mineralen, kristallen en edelstenen. Tevens ook een verdeelcentrum van mineralen met een lichte groothandelsfunctie.

Stenen Museum Winkeltje: verkoop van mineralen, kristallen en edelstenen.

Uitgebreid met esoterische- en inspirerende boeken en kaarten (sets) voor een bewust leven die je kunnen bemoedigen en verrijken. Ook in het assortiment schelpen, lichtwesen produkten, kaarsen, wierook en salie.  

Tevens ook een verdeelcentrum van mineralen met een lichte groothandelsfunctie voor bijvoorbeeld mensen met een eigen praktijk, yogaruimte, wachtruimte, winkel enz. Informeer naar de mogelijkheden.

Over Stenen Museum Winkeltje

Bianca Oonk is eigenaar van het Stenen Museum Winkeltje.

"Super leuke sfeervolle winkel en zeker ook een aardige vrouw, die alle tijd voor je heeft. Waar altijd iets speciaals voor iemand te vinden is.", Thea - april 2018

"Bianca brengt met haar passie, Het Stenen Museum Winkeltje, nieuw bewustzijn in de regio Achterhoek! En daar kunnen wij haar dankbaar voor zijn!", Erik - augustus 2017

"Wat een leuke, fijne plek om rond te kijken en een vriendelijke dame die passie en liefde heeft voor haar winkeltje. Ik ga zeker regelmatig terug komen.", Debbie, maart 2017

"Wij vinden het een fijn, ontspannen en leerzaam winkeltje. We zijn erg prettig geholpen en hebben uitleg gehad over onze nieuwe aanwinsten. Je vertrekt met een goed gevoel. Wij komen zekers terug!", Arjan en Jolanda - april 2017


Stenen Museum Winkeltje

Bianca Oonk

Rapenburgsestraat 24a
7131 CZ Lichtenvoorde

Edelstenen, mineralen en kristallen

Wat doe ik nog meer?

Mindfulness & Compassie
Mindfulness training MBSR
Hillegom
Een training van acht avonden en een dag waarin we aan de slag gaan met onder meer de automatische piloot, de effecten van stress en hoe kan dat anders, wat doen je gedachten met je, en zo kun je bewuster in het leven staan.
Winkels
Stenen Museum Winkeltje
Lichtenvoorde
Stenen Museum Winkeltje, in het hart van Lichtenvoorde, is een inspirerende plek waar een mooie collectie ruwe en geslepen mineralen uit de hele wereld te vinden is. Uitgebreid met esoterische- en inspiratie boeken, kaarten en lichtwesenprodukten.
Lichaamswerk
Karuna Tempel
Amstelveen
Transformerend lichaamswerk - traumaverwerking - ontspanning
13apr
Training
Mindfulness training acht weken
Hillegom
Officiële Mindfulness training om bewust in het leven staan en stress effectief te hanteren. Get out of your mind and into your life.
29mrt
Training
Mindfulness training acht weken
Hillegom
Officiële Mindfulness training om bewust in het leven staan en stress effectief te hanteren. Get out of your mind and into your life.
Opleiding en Training
Zicht op jezelf en je client
Best
Zoek je begeleiding of wil je zelf mensen creatief leren begeleiden? Moolelo helpt je zicht te krijgen op jezelf en je cliënten. Zo ontdek je waar het werkelijk om gaat en kan er een nieuwe beweging ontstaan.
Centra voor Bewustwording
Centrum voor Spiritualiteit
Amsterdam
La Verna wekt vertrouwen, inspireert en is gastvrij. Biedt jaarlijks 80-100 activiteiten aan, waar zo'n 1200 deelnemers op afkomen. Stadsklooster La Verna wenst alle bezoekers van het platform: vrede en alle goeds!
Zelfrealisatie
Karuna Tantra Tempel
Amstelveen
Transformatief lichaamswerk volgens de Temple Arts traditie. Uit het hoofd en in het lichaam en ontdekken wat het ons te vertellen heeft. Wij werken met Shakti energie en yoga ademhaling.
Energetisch werk
Access Bars™
Weteringbrug
Access Bars™ is dé manier voor zowel kinderen als volwassenen om rust, ruimte en ontspanning te creëren in hoofd en lichaam.
Healing en reading
Luisterkindafstemming
Weteringbrug
Een Luisterkindafstemming is er voor jong & oud en biedt inzicht, bevestiging en rust in situaties waarin je vastloopt met jezelf of met je kind!