Integratieve Kindercoaching

Kinderpraktijk Geerteke
Delft

Mijn kindercoaching sluit goed aan als jouw kind worstelt met faalangst, onzekerheid en emoties die het overnemen. Tijdens de wekelijkse sessies reik is sleutels aan zodat jouw kind groeit naar meer zelfvertrouwen, zelfstandigheid en grip op emoties.

Jij kent het stralende karakter van jouw kind als geen ander. Jij weet hoeveel jouw kind de wereld te brengen heeft. En toch merk je steeds vaker dat jouw kind niet zichzelf is. Onzekerheid, belemmerende faalangst, negatief zelfbeeld, zelfkritiek, angst voor afwijzing, somberheid, eenzaamheid, overvallende emoties als woede en boosheid... Van al deze termen heb jij een duidelijk beeld, omdat jij ziet dat jouw kind ermee worstelt.

Je dacht dat het een fase was. Maar het duurt nu al best lang. Je wilt er zijn voor jouw kind, maar je weet niet hoe en dit geeft jou een machteloos gevoel. WEET DAT JE NIET DE ENIGE BENT. Regelmatig spreek ik ouders die hetzelfde ervaren als jij. Ouders die ervoor open staan om te reflecteren op wat zij kunnen doen waardoor hun kind zich weer gelukkig voelt. Door de stappen die zij hebben gezet, zien zij dat hun kind zich weer gelukkiger voelt.

Start nu met mijn kindercoaching en ik zal sleutels aanreiken, zodat jouw kind groeit naar:

 • meer zelfvertrouwen
 • meer zelfstandigheid
 • meer grip op emoties

Tijdens de oudergesprekken sta jij met jouw hulpvraag centraal, zodat jij:

 • nog beter aanvoelt hoe jij er voor je kind kunt zijn
 • meer grip ervaart in jouw rol als ouder
 • weer en meer met jouw kind geniet

Ben jij toe aan een positeve verandering? Neem dan vrijblijvend contact met me op: infokinderpraktijkgeerteke of 41275244

Harteliijke groet, Geerteke

Over Kinderpraktijk Geerteke

Ik ken het. Ik weet hoe het is om als kind zo onzeker te zijn dat het je een verstikkend gevoel geeft. Als kind was ik kleurrijk, maar het laten zien van al die kleuren durfde ik alleen in een omgeving waar ik me veilig voelde. Allerlei kleine omstandigheden waren een trigger voor onzekere gedachten. En omdat ik de onzekere gedachten ben gaan geloven, ontwikkelde ik een sterk negatief zelfbeeld vanaf jonge leeftijd. En juist mijn verhaal maakt dat ik de juiste kindercoach voor jouw kind ben. Omdat ik namelijk weet wat het is om vanuit de put te groeien naar geluk. Bovendien heb ik door mijn verhaal diverse mooie kwaliteiten ontwikkeld:

 • Ik voel me verbonden met kinderen;
 • Ik heb een sterk inlevingsvermogen; 
 • Ik heb een mooie sensitieve kracht;
 • Ik ben toegewijd en creatief in mijn benadering als coach; 
 • Ik heb een enthousiast en positief karakter.

In 2020 heb ik de eerste stappen gezet in het verwezenlijken van mijn droom: KINDERPRAKTIJK GEERTEKE. Bij Con Amore heb ik mijn diploma Psychoscoiale Basiskennis behaald. Mijn diploma als Integratieve Kindercoach heb ik behaald aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. En in januari 2023 ben ik met de opleiding Familieopstellingen aan het Instituut voor Systemisch Werk begonnen.   

Kortom, al mijn ervaring tot aan nu maakt dat ik jouw kind kan begeleiden naar meer geluk.


Kinderpraktijk Geerteke

Geerteke Jansen

Phoenixstraat 66
2611 AM Delft

Lid van beroepsvereniging

Integratieve Kindercoaching