Ruimte geven aan creativiteit / workshops en atelier

Atelier de Binnenruimte
Zuidlaren

Inspirerende ruimte voor creatieve ontwikkeling, bewustwording, ontdekken, spelen, ervaren en ont-moeten.

Wat kan er ontstaan door ruimte te geven aan creativiteit? Wij ervaren zelf dat je creativiteit ( in de breedste zin van het woord) groeit als je het regelmatig inzet. Dat heeft invloed op vele facetten in je leven. Zo vergroot het je bewustzijn, heeft het een positieve invloed op je zienswijze op de wereld, ervaar je minder oordelen, een meer open blik naar de wereld om je heen. Je zintuigen worden op verschillende manieren aangesproken. De natuur heeft een grote invloed op dit proces. Daarom kan een buiten atelier ook zo fijn zijn.

Wij bieden jou een veilige plek om te maken wat je wil. Wij streven naar een oordeel vrije houding en zijn dienstbaar aan jouw proces. Velen van ons hebben als kind geleerd om binnen de lijntjes te kleuren en om beoordeeld te worden op het resultaat. Bij ons gaat het niet om het resultaat maar om het proces, nieuwsgierig zijn naar alles wat er wil ontstaan.

We zetten meerdere soorten taal in; beeldtaal, muziek, verhalen, gedichten, zang en dans. We gaan uit het hoofd en in ons lijf. Want ons hoofd zetten we immers al meer dan genoeg in.

Wees welkom en schilder de binnenste buiten.

Over Atelier de Binnenruimte

Atelier de Binnenruimte is een samenwerking tussen Stella Blonk en Mirjam Britstra.

Een gedeelde visie; Het leven is niet maakbaar. Wij voelen ons uitgenodigd om het leven in alle facetten te ontmoeten. Alles is er schaduw en licht. Soms is het verrekte moeilijk en soms zo prachtig mooi. Wij hebben beide het verlangen om de mens in beweging te zetten. Gunnen de ander om de vrijheid te mogen ervaren. Om voluit te mogen leven vanuit wie jij bent.

Stella werkt als pedagogisch coach binnen een Kinderopvangorganisatie. Zij heeft lange tijd op de groep gewerkt en coacht nu de pedagogisch medewerkers. Ze heeft de training teamcoaching en groepsdynamica gevolgd en de rots en water training.

Mirjam werkt als Pedagogisch hulpverlener op een Medisch Orthopedagogisch Centrum. Zij richt zich op kinderen met complexe problematiek en hun ouders/verzorgers. Ze heeft daarnaast de opleiding kindercoach en de opleiding psychologie van het lichaam gevolgd.

Zowel Mirjam als Stella hebben de opleiding De Kleine Tiki, school voor kunstzinnig dynamisch coachen en innerlijke ontwikkeling, gevolgd. En de tweedaagse cursus Begrijpen met je handen van Atelier in een koffer.


Atelier de Binnenruimte

Mirjam & Stella

Lindenhof 5
9471RT Zuidlaren

Ruimte geven aan creativiteit / workshops en atelier