Kindertolk en nieuwetijd gezins-, jongeren en kinder coach

de weg naar de kern
Ameide

Als kindertolk vertaal ik het gedrag of de klachten van een kinderen naar het leven van de ouders. Liefdevolle inzichten,die ouders laten zien dat de persoonlijke boodschap van hun kind uitnodigt tot handelen. Welke spiegel word jou voor gehouden?

Als kindertolk vertaal ik de onderliggende boodschap van een klacht of gedrag van je kind. Je kind spiegelt met zijn gedrag of klacht de binnenwereld van jou. Je kind wil je bewust maken van jou angsten en onverwerkt verdriet. Als jij je hier voor openstelt en je hier bewust van word dan kunnen we de kern van het probleem aanpakken en helen.

Een aantal voorbeelden kunnen zijn : bedplassen, overdag niet zindelijk zijn, hyperactief gedrag,eetproblemen, verslaving, opstandig gedrag, niet luisteren, faalangst , onzekerheid, angst, slaapproblemen, huilbaby, buikpijn, hoofdpijn, eenzaamheid, boosheid, agressie, liegen ect, ect.

Elk gedrag of klacht van je kind waar jij je zorgen om maakt vertaal ik in een gedragsafstemming. Zodat duidelijk word wat je kind wil vertellen aan jou. Deze gedragsafstemming is voor alle leeftijden.

Ik stem energetisch af op het hogere zelf van je kind via je foto.Ik ontvang een hulpvraag via de mail en na de ontvangst van je mail krijg je van mij de informatie die ik nodig heb om de afstemming te doen. Gelijk plannen we een nabespreking in waar ik de bevindingen van de afstemming je deel en ik  je tips en adviezen geef om de positieve verandering te beginnen. Deze nabespreking duurt 30-45 minuten en kan in de praktijk, telefonisch of via skype.

Voor meer info neem een kijkje op mijn website:dewegnaardekern

Aanmelden voor een gedragsafstemming :infodewegnaardekern

 

 

Over de weg naar de kern

Ik ben Collinda de Groot, moeder van 4 nieuwetijdskinderen, nieuwetijdscoach en kindertolk. Ik ben zelf ook door een heftige fase heen gegaan, omdat ik nog niet wist dat mijn kinderen nieuwetijdskinderen zijn. Daardoor probeerde ik ze ‘normaal’ op te voeden maar dat lukte natuurlijk niet. Nieuwetijdskinderen passen niet in het hokje van ‘normaal’. Want nieuwetijdskinderen zijn prachtige zielen die ons als ouders gekozen hebben met een reden. Ze willen ons leren vanuit ons hart te leven en los te laten wat daar niet bij past.

Met mij en mijn kinderen ging pas beter toen ik leerde wat het gedrag  van mijn kinderen echt betekende. Hun gedrag was een spiegel voor mij. Die spiegel toonde me of ik steeds vanuit mijn hart, licht en liefde leef, of niet. In het dagelijkse leven liet ik me ook weleens meeslepen in de stress van alledag. Dat lieten mijn kinderen me dan zien. Dit heeft bij mij de ogen geopend en ik ben met mijzelf aan het werk gegaan.

Ik begon dus met mezelf in plaats van eerst mijn aandacht op het gedrag van de kinderen te richten. Dit was heftig, maar hoe meer ik mijn angsten onder ogen zag en mijn onverwerkte emoties  verwerkte, hoe meer de rust en harmonie terug keerden in ons gezin en in mijzelf. Ik deed niet alles meer op de automatische piloot, maar vanuit echt hartscontact met mijn kinderen. 

Ik kan je helpen te ontdekken wat er werkelijk speelt en hoe je daar mee om kunt gaan.


de weg naar de kern

collinda de groot

Industrieweg 4b
4233 GA Ameide

Kindertolk en nieuwetijd gezins-, jongeren en kinder coach