Hypnotherapie en psychotherapie

Vera Mulder Praktijk voor hypno- en gesprekstherapie
Delft

Ben jij op zoek naar de creatieve mogelijkheden uit jouw onbewuste? Om jezelf te helpen en je eigen oplossingen te vinden?

Waar jij vast zit, leer ik je weer in beweging te komen en gebruik te maken van je eigen onbewuste capaciteiten en zelfgenezend vermogen. Ik ben een ervaren therapeut die echt naar je luistert en op maat werkt, want iedereen is uniek. Iemand die zelf is gegroeid, niet alleen door opleidingen, maar ook door levenservaring. Of je nu jong, ouder, of oud bent: als jij bereid bent je samen met mij in te zetten voor datgene wat jij wilt bereiken, zal ik jouw betrokken en professionele gids zijn.

Ik kan je bij onder andere begeleiden bij:

- spanningen en stress

- het prikkelbare darmsyndroom (ook kinderen vanaf 6 jaar)

- tinnitus

- gebrek aan zelfvertrouwen

- onverwerkte trauma's

- eetproblemen

- persoonlijke groei

Je kunt een afspraak maken om vrijblijvend te komen kennismaken, of meteen een eerste consult aan te vragen. 

 

 

Over Vera Mulder Praktijk voor hypno- en gesprekstherapie

Ik was altijd al een nieuwsgierig mens. Nieuwsgierig naar de manier waarop wij mensen in elkaar zitten. Waarom we doen zoals we doen. Waarom de een zulke andere keuzen maakt dan de ander. Naar de zin van het leven. Ik heb veel therapieën, trainingen en opleidingen gevolgd, waardoor ik mijzelf heb leren kennen en zowel persoonlijk als professioneel ben gegroeid. Begonnen als socioloog en journalist, heb ik twaalf jaar geleden de beroepsopleiding tot hypnotherapeut afgerond. Direct daarna ben ik gestart met mijn eigen praktijk als gespreks en hypnotherapeut. Ik ben gefascineerd door de wijsheid en vindingrijkheid van het onbewuste. Wij hebben veel meer mogelijkheden in onszelf dan we denken! Die bij jou naar boven halen, is mijn missie. Zodat jij zelf iets kan doen om je doelen te bereiken en/of je problemen te lijf te gaan.

Hypnotherapie en psychotherapie