Healthy Impact - CrazyFruit heerlijke mixen gevriesdroogd fruit!

Healthy Impact
Zutphen

Healthy Impact zorgt voor een gezonde impact door producten aan te bieden zonder toevoegingen, 100% puur fruit! Gevriesdroogd fruit is licht, knapperig en de voedingswaarden blijven behouden. Een gezonde snack of in de muesli, limonade, taart etc.

Via onze webshop en een aantal mooie regionale winkels verkopen wij heerlijke mixen gevriesdroogd fruit. Geen toevoegingen enkel heerlijk gevriesdroogd fruit! Door het proces blijven de voedingswaarden van fruit behouden en ontstaat er een heerlijk licht en knapperig product. Ook proberen? Bestel online via: healthyimpact of koop onze producten bij oa. Noten & Zo te Zutphen of Mevrouw Noot te Deventer.

Geïntresseerd in ons product als reseller of voor in uw eigen winkel? Neem dan contact op via: infohealthyimpact of via 525 896 00 (Ellen).

Over Healthy Impact

Twee jonge ondernemers Mark en Ellen zijn gestart met Healthy Impact, deze bv zal in de loop van de jaren enkel gezonde producten zonder onnodige toevoegingen verkopen. Als start is CrazyFruit op de markt gezet, maar houdt ons in de gaten, want er komt nog veel meer lekkers aan!

Naast Healthy Impact hebben ondernemers Mark en Ellen ook nog de volgende bedrijven:

Mark: Draagtassen, verpakkingen (dozen, to-go etc.) en drukwerk.

Ellen: Epoxy kunst.


Healthy Impact

Mark Kleve

Stokebrand 107
7206 EC Zutphen

Healthy Impact - CrazyFruit heerlijke mixen gevriesdroogd fruit!