Specials Bij de Rode Beuken

Bij de Rode Beuken
Toldijk

Bij de Rode Beuken is een rustieke locatie in de Achterhoek waar je kunt vergaderen, trainingen kunt geven, rustig kunt werken, heerlijk kunt lunchen of een private diner kunt boeken.

Indische Rijsttafel !

Bij de Rode beuken serveren we verschillende gerechten (ook vegetarisch) en kun je gezellig aanschuiven aan onze "Sharing Table".
Op deze tafel staan verschillende Indonesische lekkernijen (zoet & hartig) die een smakelijke aanvulling zijn op de gerechten. Je hoeft niet onnodig te wachten op bediening je komt gewoon lekker binnen hangt je jas op en schuift aan ;-)

Als 3e generatie indo heb ik het Indonesisch koken van mijn oma en mijn vader geleerd. Onze familie kumpulans zijn voor mij de inspiratie voor dit Indonesisch Buffet waar lekker eten en samenzijn de uitgangspunten zijn. 

Laat je verrassen en meld je aan voor ... adoe ... heerlijk eten ;-) We hebben maximaal plek voor 12 mensen dus meld je snel aan op onze website of fb pagina! Kosten per persoon zijn €40- 

- Selamat Makan -

Wij kunnen ook een Indische Rijsttafel of andere gerechten voor kleine besloten groepen verzorgen wil meer weten over onze Private Dining : 

Bel of Whatsapp 419 149 62

of

mail naar infobijderodebeuken

Over Bij de Rode Beuken


Bij de Rode Beuken is een rustieke, rustige en groene locatie in de Achterhoek waar je kunt vergaderen, trainingen kunt geven, rustig kunt werken, een feestje kunt geven of een private diner kunt boeken.

In de wintermaanden verzorgen we een aantal specials waaronder Indonesische Rijsttafel en Winter BBQ !

Qua Catering verzorgen wij "Grazing Tables" bij vergaderarrangementen, feestjes maar ook op locatie.

“Grazing Tables”, het is een beetje raar woord voor een tafel vol met verschillende hapjes. Wij noemen het ook wel een “Ontdekkingsreis over tafel”

We maken allerlei soorten hapjes met zo veel mogelijk seizoengebonden streekproducten. Een “Grazing Table” is nooit het zelfde qua samenstelling omdat we op basis van uw (dieet) wensen (vlees-vis-vegetarisch-glutenvrij etc) een samenstelling maken met de ingrediënten die op dat moment als streekproduct verkrijgbaar zijn. We streven naar minimaal 60%-80% streekproducten.

Kijk voor meer infomatie op onze website bijderodebeuken


Bij de Rode Beuken

Lara Abbink

Schiphorsterstraat 16
7227NG Toldijk

Lid van beroepsvereniging

Specials Bij de Rode Beuken