Trance Healing een interactieve genezing op celniveau

Praktijk Ineke Heitink
Didam

Genezing en Heling op celniveau . Tijdens deze healing ontmoet je mijn team van healers uit de Spirituele wereld die interactief en samen met jou aan jouw helingsproces zullen werken. Inclusief audio om de volledige healing terug te luisteren.

Trance Healing vindt plaats op een veel dieper niveau en met de volledige aanwezigheid van de invloed van de Spirituele wereld 

Al onze herinneringen en ervaringen worden opgeslagen in ons energieveld. Ditzelfde energieveld is weer verbonden met elke cel in ons lichaam.  Er zijn zoveel lagen in ons bewustzijn dat ik dit wel de verkorte versie wil noemen.  Ieder van ons is daarin uniek.

Elke cel in ons lichaam bevat leven en wanneer dit verstoord raakt door welke oorzaak dan ook , kunnen klachten ontstaan. Zowel fysiek , mentaal maar ook emotioneel en spiritueel. De diepere uitleg en heling die de spirituele wereld tijdens deze healingen geeft herstellen vaak de connectie tussen lichaam  en geest.  De wijsheid en intelligentie van deze fijne helpers uit de spirituele wereld blijft mij iedere keer weer verbazen.  

Zowel op emotioneel, spiritueel, fysiek en mentaal niveau kan er via deze weg hulp geboden worden.

                                                                                                                                                                       Voel je vooral welkom

                                                                                                                                                                      

Nog een korte vermelding. Ik zal geen diagnoses stellen en niet op de stoel van de arts of specialist gaan zitten.

 

Over Praktijk Ineke Heitink

Mijn naam is Ineke Heitink en wat fijn dat je de weg naar mijn website hebt gevonden.

 Ik ben werkzaam als Medium -Trance Medium – Akasha Reader – en Trance Healer 

 Daarnaast geef ik trainingen in Trance en die Cursus die het mogelijk maakt dat jij je eigen Akasha Kronieken kunt leren lezen. Voor jezelf of voor anderen. 

Wat mij beweegt is de passie voor het werk dat ik al bijna 30 jaar doe. Vooral het werken met en voor de Spirituele Wereld waardoor ik jou weer beter kan helpen. 

Wat ik daarmee bedoel is dat ik graag wil laten zien maar vooral laten voelen wat wij allemaal bij ons dragen. Wat er allemaal binnen ons vermogen en potentie ligt. 

Er zijn zoveel   connecties die wij heel natuurlijk in ons hebben. Uiteindelijk zijn wij allemaal Spirits met een menselijk lichaam en ervaringen. Mijn visie is dan ook dat wij allemaal heel en compleet zijn. Onze ziel is enkel belast met ervaringen uit het verleden. 

Alles is energie en vibratie en het is mogelijk om je daar bewust van te worden .  Vooral hoe je daarmee je eigen leven kunt veranderen. Ik ben ervan overtuigd dat wij alles  bij ons hebben om dat ook te kunnen realiseren.  Daardoor de verbinding leren maken met het eigen ziele pad, jouw Zijn. Thuis komen bij jezelf en zonder beperkingen kunnen leven. 

De kracht en de liefde in jezelf leren kennen en voelen . Gelukkig zijn . 

Mijn eigen levenspad heeft zich op die manier gevormd en daarom ondersteun ik je graag met al mijn kennis en ervaring om terug te komen in je levenskracht.  Wanneer je de balans bent kwijtgeraakt reik ik je in liefde de handvatten aan om weer terug te kunnen veren.

Voel je vooral welkom 

                                                                                                                                                         Veel liefs 

                                                                                                                                                             Ineke 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Praktijk Ineke Heitink

Ineke Heitink

De Meidoorn 21
6942TC Didam

Trance Healing een interactieve genezing op celniveau

Wat doe ik nog meer?

Dans & Beweging
Soepel Bewegen, Bewegingsexpressie, Verdiepende bewegingsworkshops
Den Haag
Move your body, change your mind. Ik begeleid activiteiten vol beweging, dans, plezier en meditatie. Mijn activiteiten zijn gericht op ontspannen, vertragen en in je lijf komen. Alle ruimte voor persoonlijke groei. Kom bewegen en ontdekken!
Medium
Trance Medium en Trance Trainingen - Akasha Kronieken Reader - en Akasha Opleiding
Didam
Trance  kan treffend worden omschreven als ;gewoon overgeven aan de gedachtenstroom van de spirituele wereld. Een Akasha Reading is de heling van de belastende ervaringen van de ziel . .
Massage
Praktijk Natural Touch voor Massage en Bewustwording
Leusden
Kom weer dichter bij jezelf door middel van een holistische massage of een holistic pulse sessie waardoor jij meer rust en ruimte kan ervaren!
23jun
Evenement
Stiltewandeling
Den Haag
Stiltewandeling door het Haagse Bos. Leer Mindful wandelen!
03sep
Training
Jouw Akasha Kronieken voor jezelf en voor de ander leren lezen .
Didam
Opleiding tot Akasha Reader Het is een weldaad voor je ziel. .
Meditatie
Stiltewandelingen, Bewegingsmeditaties, Mindfulness, somatische meditaties
Den Haag
Niets ontspant beter dan een Stilte- of Verwonderwandeling in de natuur. Loop een keertje mee! Of kom in de studio een bewegingsmeditatie uitproberen of Mindfulnesstraining volgen.
Creativiteit
holistische tekenlessen.
Almelo
Het doel van de lessen is om je bewust te worden van jezelf. Je leert vrijer denken, je wordt meer lichaamsbewust en je stimuleert je eigen creativiteit. Je hoeft niet te kunnen tekenen. Je werkt met verschillende materialen zoals potlood, verf enz.
Coaching - Diverse Coaching
Coach- beeldend, HSP coach.
Almelo
Iedereen denkt, droomt en praat in beelden, als je een tekening maakt komt er ook informatie uit het onbewuste naar boven die je via de motoriek van je hand op papier tekent. De coach beeldend vertaalt via het counselen de beelden voor de cliënt.