Univitaal | Meer dan 40 jaar praktijk ervaring als magnetiseur

Johan Voois
Wateringen

Mijn naam is Johan Voois en met meer dan 40 jaar praktijkervaring als magnetiseur voor mens én dier weet ik snel ‘de vinger op de zere plek’ te leggen. Ik help u met alle liefde en aandacht.

MAGNETISEREN

Magnetiseren komt voort uit een onverklaarbare drang van diep uit je hart om mensen te willen helpen. Magnetiseren is zo oud als de mensheid zelf. Magnetiseren is energie overbrengen en/of geleiden naar delen van het lichaam die niet goed doorstromen. Tijdens de behandeling van een magnetiseur kunt u gevoelens als warmte en kou ervaren. Dit is echter niet essentieel voor het slagen van de behandeling. Magnetiseren betekent voor mij een uitwisseling van energieën. Je zou er lang over kunnen discussiëren maar nog altijd geldt het resultaat. Want dat is waar mensen voor komen: vermindering en/of genezing van de kwaal.

Over Johan Voois

Johan Voois en magnetiseren

Spiritualiteit is een wezenlijk onderdeel in mijn leven en ik hou mij er dagelijks mee bezig. Het helpt mij bij het vinden en beantwoorden van bepaalde levensvragen en geeft mij de kracht om door te gaan met waar ik mee bezig ben. Magnetiseren is in principe al een spiritueel vak. Maar de gesprekken tijdens de behandelingen geven het extra diepgang.

Al van jongs af aan ben ik mij bewust van spiritualiteit. Mijn ouders waren voor mij de drijfveer om hier dieper op in te gaan.

Mijn advies aan anderen: Durf te leren!


Univitaal

Johan Voois

Westlandseweg 10
2291 PG Wateringen

Lid van beroepsvereniging

Univitaal | Meer dan 40 jaar praktijk ervaring als magnetiseur