READING automatisch schrift

Jessica Zwart
Haren

Reading op afstand met behulp van automatisch schrift. Voor antwoord op levensvragen, loskomen van conditionering en worden wie je werkelijk bent.

In een reading richt ik me heel specifiek op informatie in jouw onderbewustzijn die je weerhoudt van zijn wie je werkelijk bent. Een reading geeft antwoord op vragen als:

- Waarom stroomt mijn werk niet?
- Wat is er aan de hand in de relatie met mijn partner/vriend/vriendin/collega?
- Wat is de (psychologische) oorzaak van mijn gezondheidsproblemen?

De informatie maak ik zichtbaar met behulp van automatisch schrift. Ik maak op afstand contact met jouw systeem en check allereerst naar aanleiding van jouw vragen of er informatie beschikbaar is voor je op dit moment en of ik iets daarin iets voor je kan betekenen. Vervolgens ga op ik zoek naar antwoorden. Of eigenlijk, ik stem je af op jouw gehele systeem en ontvang wat die jou wil vertellen.

Jouw vragen zijn het beginpunt voor afstemming, maar veelal worden ook onderwerpen aangestipt buiten de vragen om. Er komt hoe dan ook naar voren wat er gezien wil worden.

De reading krijg je als digitale tekst per mail, voorzien van een praktische instructie en integratie advies. Het document bestaat uit 5 tot 8 A4 pagina’s tekst. Na het (meermalen) lezen van de tekst, zal je geest als vanzelf het oude vervangen door het nieuwe. En wanneer je geest verandert, verandert ook de afspiegeling daarvan in je leven. Je gedrag, je omgeving, je werk en relaties.  Een bijna moeiteloze manier van veranderen.

Over Jessica Zwart


Jessica Zwart

Jessica Zwart

Beatrixlaan 1
9752LN Haren

READING automatisch schrift