Intuitieve Trainingen

Intuitieve Trainingen
Zutphen

Een healing is een schoonmaak van je aura en je chakra's. Er wordt ruimte gemaakt voor wie je in wezen bent. Bij een reading wordt beschreven wie je in wezen bent en hoe zich dat manifesteert in je leven.

Een reading is een reeks helderziende beelden, die op een heldere manier beschreven en geduid worden. Je kunt een reading krijgen naar aanleiding van een vraag of omdat je meer algemene informatie wilt.

De bedoeling van een reading is dat je een ruimer beeld krijgt van jezelf. We gaan er van uit dat je bewustzijn hebt over jezelf. In de reading kijkt de reader naar je vanuit een ander perspectief dan dat je zelf doet. Daardoor krijg je informatie over jezelf die je nog niet gezien had of die een bekend beeld over jezelf uitbreidt. Je krijgt meer bewustzijn over jezelf en je handelen.

Bij een algemene reading worden je roos, aura en chakra’s gelezen.
In de roos reading wordt de roos gezien als een symbool voor jou in de tegenwoordige tijd. Ieder aspect van de roos bevat informatie die relevant voor je is.
De aura geeft informatie over je eigen ruimte en hoe je daarmee omgaat. Wat bepaalt jouw ruimte, welke gebeurtenissen of welke personen bepalen jouw ruimte. Wat heb jij nodig om je ruimte ook werkelijk toe te eigenen.
De chakra’s geven informatie over de thema’s die de chakra’s bevatten.
De informatie die je krijgt in de reading gaat over het heden en over de weg die je hebt afgelegd in je leven tot nu toe. Denk daarbij aan informatie over hoe je nu in het leven staat, waar je potentie tot groei ligt, hoe jij jezelf aan de wereld laat zien, waar oude overtuigingen liggen en meer.

 

Over Intuitieve Trainingen

Bij Intuïtieve Trainingen zien we het leven als een groeiproces en geloven dat je dit zelf vorm en richting kan geven. Dat hebben wij namelijk zelf in onze opleidingen ervaren. Door terug bij onszelf te komen hervonden we onze vitaliteit en creativiteit. We hadden ineens weer energie over!

Dat gevoel willen we onze studenten laten ervaren in alle opleidingen, workshops en trajecten.

Intuïtieve Trainingen biedt sinds 1992 de basis intuitieve opleiding, het verkort intuitief traject, de opleiding in aura- en chakra healing en reading en proces ondersteunende workshops.

Intuïtieve Trainingen is geregistreerd bij het centraal register kort beroepsonderwijs (crkbo). Dit betekent dat onze opleidingen als beroepsonderwijs kunnen worden aangemerkt voor werkgevers en zelfstandigen.


Intuitieve Trainingen

Intuitieve Trainingen

Hanzeweg 6
7202 CG Zutphen

Lid van beroepsvereniging

Intuitieve Trainingen