Marinder

Marinder
Dronten

Je kunt bij mij terecht voor een persoonlijk consult, contact met overleden dierbare of een inzicht-in-je kind-consult.

Soms blijf je tegen dezelfde dingen aanlopen in je leven, of is er veel gebeurd en ben je even kwijt waar je nu staat en hoe vanaf dit punt verder te gaan.
Dan is het erg fijn om wat duidelijkheid en een duwtje in de goede richting te krijgen.
 

In de opvoeding wil je altijd het beste voor je kind. Toch gaat dit niet altijd even makkelijk en blijf je tegen bepaalde problemen of bepaald gedrag aanlopen. Een 'inzicht-consult' (dit doe ik met behulp van een foto of voorwerp) kan hier vaak inzicht in geven en er komen meestal erg mooie boodschappen bij vrij. Zo ontstaat er begrip en geruststelling. Ik vraag altijd aan de ziel waar contact mee gezocht wordt toestemming voor een gesprek. Dit uit respect voor de persoon waar contact mee wordt gezocht.

Afscheid van een dierbare komt altijd te vroeg. Soms blijven er nog veel vragen over, bijvoorbeeld bij een plotseling overlijden, of als er geen kans meer is geweest om afscheid te nemen.Een readingconsult kan dan veel geruststelling geven of hulp geven bij de verwerking.

Ik doe deze consulten aan de hand van een foto, voorwerp of de naam van de persoon indien foto of voorwerp niet aanwezig zijn.

Lezen van een foto vanaf een mobiele telefoon is mogelijk, indien ingesteld op schermafbeelding en een telefoon die niet te snel afsluit. (dit in verband met het invoelen en contact maken). Een afgedrukte foto heeft de voorkeur.

Kijk eens op mijn website voor meer informatie.
 

Over Marinder

Al van kinds af aan ben ik erg gevoelig voor de energieën om me heen. Voelde wat anderen voelden, maar kon dit niet plaatsen. Thuis werd hier niets mee gedaan, dus ik heb het altijd weggestopt. In 2005 gebeurden er een hoop hevige dingen en kwam het paranormale op mijn pad. Ik ben toen voor het eerst zelf naar een medium geweest, wat voor mij toen een hele grote stap was. Ik had altijd het beeld van glazen bollen en allerlei zweverigheid eromheen, waardoor ik er niets van wilde weten. Zij blies me van mijn stoel met de dingen die ze me kon vertellen, maar vertelde me ook dat ik dit zelf kon. Kort daarna leerde ik op wonderlijke manier iemand anders kennen die mij hier helemaal eigen in heeft gemaakt. Ik ervaarde toen ook dat je hier ook heel goed mee bezig kunt zijn terwijl je beide benen stevig op de vloer staan. Dit is dan ook de manier waarop hiermee omga. Nu zou ik het absoluut niet meer willen missen en ben ik dankbaar dat ik hiermee ook anderen een stukje begeleiding kan en mag geven.


Marinder

Nathalie Nieskens

De pony 16
8252 EP Dronten

Marinder

Wat doe ik nog meer?

Coaching - Diverse Coaching
AV Annelotte Verhaagen Coaching & Training
Deil
Centra voor Bewustwording
Rust, harmonie en verbinding ervaren in jezelf, je gezin en je relaties.
De Lier
Weer in verbinding met jouw unieke zelf, voorbij opgebouwde structuren en patronen, door naar de onderlaag van je probleem te gaan. Daar inzicht en bewustwording op krijgen en een verandering in brengen, zorgt voor meer rust en ruimte in jouw leven.
Yoga
The Art of Kundalini Yoga: Art & Yoga workshops en Kundalini-Yogalessen
Ubbergen
Gecombineerde Art & Yoga workshops en Kundalini-Yogalessen: zowel privé als in een groep. In de workshops en lessen leer je te focussen op de veilige ruimte in jezelf en leer je om vanuit deze ruimte te handelen en creëren.
Centra voor Bewustwording
Bewust Ouder Worden. Persoonlijke ontwikkeling in de 3e levensfase
Delft
We organiseren open bijeenkomsten met lezingen, uitwisseling, films en als vervolg een dialooggroep voor wie wil. Naar gelang de behoefte van de open bijeenkomsten kunnen ook andere activiteiten ontstaan zoals bijvoorbeeld bewuste wandelingen.
Zelfrealisatie
Wonderwerker
Amersfoort
Begeleiding voor studenten van Een Cursus in Wonderen.
Kunst
Ritual Design - Unieke attenties en kunst in opdracht
Ubbergen
Ritual Design creëert unieke attenties en kunst in opdracht, zowel voor anderen als voor jouzelf. Door te geven kunnen we onze relaties versterken en verdiepen. Geschenken van Ritual Design zijn tactiel, zinvol en streven naar verbinding en vreugde.