Lisanne van Bergen Fotografie en video

Lisanne van Bergen Fotografie Video
Zelhem

Breng je visie over door middel van fotografie/video. Laat zien wie je bent, wat je doet en waarvoor je staat als ondernemer. Samen gaan we op zoek naar wat jij wilt uitstralen naar de buitenwereld.

Veel van mijn klanten vinden het erg spannend om op de foto te gaan of voor de videocamera te staan. Ik neem uitgebreid de tijd om jou te ontmoeten, ik streef ernaar om op een ontspannen manier jouw pure uitstraling naar boven te halen.

Voor jouw klant is het juist belangrijk om te zien wie de mens is achter de ondernemer: wat maakt dat iemand voor jou kiest. Dit geldt zeker voor coaches. Kortom: hoe onderscheid jij jezelf. -Jouw foto of beeldmateriaal is namelijk jouw visitekaartje.

-Laat in een fotoreportage of video jouw werkwijze of kwaliteiten zien, zodat je de juiste klanten aantrekt.

-Val op als ondernemer. 

-Hoogwaardige foto’s brengen jouw dienst of product in één oogopslag snel en doelgericht over.

Als videomaker breng ik bedrijven ( kleinschalige ondernemingen, etc.) in beeld die iets in de wereld brengen waar ik mij mee kan verbinden. Ondernemers die een toegevoegde waarde willen leveren aan de wereld. Dat kunnen producten of diensten zijn die innovatief, ecologisch of sociaal bewust gericht zijn. Dus eigenlijk behelst dat alles wat onze wereld een beetje mooier maakt zonder daarbij roofbouw te plegen.

Met mijn reportages wil ik deze ondernemers een podium geven. Daarmee valt mijn vakinhoudelijke  werk samen met mijn wens om een bijdrage te leveren aan initiatieven die een belofte hebben voor een gezonde en veelvormige toekomst.

Over Lisanne van Bergen Fotografie Video

Als kind was ik al vaak te vinden in het buitengebied van mijn woonplaats.

Aanvankelijk met een speelgoedcamera, later met een echte camera. Het observeren en in beeld brengen van de vele kleine objecten zoals bloemen en dieren gaf mij toen, en ook nu, veel voldoening. Er schuilt altijd iets groots in het hele kleine, als je maar goed kijkt. Dit observeren heeft me altijd geboeid.

Na de afronding van mijn opleiding grafische vormgeving, heb ik het fotograferen verder uitgewerkt. Verschillende disciplines kwamen voorbij zoals portret-, model-, mode-, product-, food- en bedrijfsfotografie. 

Enkele jaren geleden ben ik begonnen met vrij werk en fotografie als kunstvorm gaan gebruiken. De bloem vormt hierbij mijn grootse inspiratiebron. Ik creëer met behulp van Photoshop een nieuw beeld of ik ensceneer stillevens.

Naast deze activiteiten in opdrachtverband en uitbrengen van eigen werk, heb ik inmiddels 15 jaar ervaring als docent en geef ik fotografiecursussen/workshops aan groepen en individuen.


Lisanne van Bergen Fotografie/Video

Lisanne van Bergen

Orchideestraat 11
7021 WV Zelhem

Lisanne van Bergen Fotografie en video