Vital Spaces, voor interieur- kleur- en Feng Shui advies

Set in Motion
Amsterdam

Waarom voel je je in sommige ruimtes meteen prettig en gelukkig en in andere ruimtes niet? Interieur- en kleuradvies is het creëren en stimuleren van een leefomgeving waarin mensen zich thuis voelen, waarbij Feng Shui een belangrijk uitgangspunt is.

Waarom voel je je in sommige ruimtes meteen prettig en gelukkig en in andere ruimtes niet?

Interieur- en kleuradvies is voor mij het creëren en stimuleren van een leefomgeving waarin mensen zich thuis voelen, waarbij Feng Shui een belangrijk uitgangspunt is. 

Mijn bedrijf heet 'Set in Motion': in beweging brengen van de mens d.m.v. de hem omgevende ruimte. Vitale ruimtes creëren, die de professionaliteit en visie reflecteren van de coach en therapeut en de therapie kunnen ondersteunen. Daar kun je me graag voor inzetten.

Over Set in Motion

Ik ben Ilona Kröber geregistreerd interieurarchitecte en kleurspecialiste bij SBA en BNO. Sinds 20run ik mijn eigen interieur adviesbureau genaamd Set in Motion.

Ik voorzie in Interieur & Kleur oplossingen naar de behoefte van de gebruiker: particulieren en bedrijven. Ik word een dynamische ontwerpster met een zesde zintuig voor proporties en kleurcombinaties genoemd.

Mijn kennis als Feng Shui professional en 25 jarige ervaring als kleurspecialiste deel ik graag met jou tijdens de adviezen.

Mijn workshops ontvangen hartelijke aanbevelingen met een quote van 8,6 bij de deelnemers.


Set in Motion

Ilona Kröber


1095MD Amsterdam

Lid van beroepsvereniging

Vital Spaces, voor interieur- kleur- en Feng Shui advies