Voor een harmonieuze woon- en werkomgeving.

't Chatelier
Lopik

Feng Shui creëert harmonie in de woning en werkomgeving. Het draait om evenwicht tussen yin en yang. Feng Shui werkt met de Chi-energie die wordt opgenomen uit de omgeving en van invloed is op vele facetten in het leven. Thuis komen, bij jezelf!

Feng Shui - iets voor jou! Na een drukke dag is het heerlijk thuiskomen. Je geniet van de sfeer waarin je helemaal tot rust komt. Thuis voelt zo comfortabel dat je optimaal kunt ontspannen en weer opladen voor de volgende dag. Of niet? 

Feng Shui heeft te maken met je huis, maar ook met je leven. Met de indeling van je woning, het gebruik van materialen, kleuren en vormen, en of die passen bij jouw persoonlijkheid. Het heeft te maken met Chi energie. Energie gedraagt zich als water, zoekt de makkelijkste weg en geeft een vloeiende flow in ons leven. Feng Shui gaat er vanuit dat de Chi-energie die wordt opgenomen uit de omgeving, van invloed is op stemmingen, emoties, lichamelijke energie en gezondheid. 

Als je het gevoel hebt dat er iets mist in het interieur, of dat er een onbalans is, als je op bepaalde plekken in huis nooit komt of twijfelt over een uitbouw, dan kan een Feng Shui woon-advies voor jou van toegevoegde waarde zijn. 

Ik geef je voldoende gereedschap om van jouw huis weer je thuis te maken. Een thuis dat veilig is, waarin je kunt ontspannen en opladen zodat je eventuele moeilijkheden makkelijker het hoofd kunt bieden. Een huis dat ondersteunend is aan jezelf. Als alles klopt is jouw woning een plek die past als een tweede huid en krijgt thuiskomen een diepere betekenis, je komt thuis bij jezelf.

Over 't Chatelier

Hallo, ik ben Wendy,

moeder van drie puberkinderen en partner van een aannemer....dochter van een aannemer, en zus van een aannemer. Je zou kunnen zeggen dat bij mij "de bouw met de paplepel ingegoten" word? Ooit was ik ook een puber en ik ging vast geen bouwkunde studeren. Mijn loopbaan nam een andere wending: 

Ik begon als radiotherapeutisch laborante bij de Daniel den Hoedkliniek, volgde een opleiding Touch for Health en een drie jarige opleiding Genezend Tekenen en werd holistisch tekendocente. Ik gaf/geef creatieve cursussen en workshops. Daarna deed ik een opleiding interieurdesign, want de bouw begon toch te kriebelen. Maar er miste nog iets...en dat vond ik op de Feng Shui Academie.

Daar heb ik de tweejarige beroepsopleiding tot Feng Shui professional gevolgd. Ik werk volgens de stroming 'Conceptual Feng Shui'. Dit is een moderne vorm van Feng Shui waarbij inzichtsvolle en praktisch uitvoerbare adviezen worden gegeven. Feng Shui is voor mij een krachtige manier om inzichten te krijgen in wat er speelt in onze leefomgeving en hoe dit invloed heeft op ons welbevinden. Op zoek te mogen gaan naar dat wat stoort en daarna de harmonie terug te zien keren is geweldig.

Met mijn kennis van gezondheid, (gezond) bouwen, interieur en Feng Shui, voel ik mij heel senang. Hiermee wil ik heel graag bewoners helpen om zich prettig en thuis te laten voelen. Thuis komen, bij jezelf. 


't Chatelier

Wendy van der Ham

Lopikerweg oost 33
3411 JB Lopik

Voor een harmonieuze woon- en werkomgeving.

Wat doe ik nog meer?

Familie- en systeemopstellingen
Individuele familieopstellingen | Praktijk Trotse Moeders
Delft
Als stiefexpert en familieopsteller help ik moeders en stiefmoeders bij het vinden van rust en ruimte. Een familieopstelling geeft helderheid over de oorzaak van emoties, spanningen en patronen. Ken je de oorzaak, dan weet je de oplossing.
Natuurgeneeskunde
RefleX-Zwolle
Zwolle
Natuurgeneeswijzen gaan ervan uit dat gezondheid een toestand is van lichamelijk, geestelijk en sociaal welzijn, een dynamisch evenwicht van de gehele persoon, het holistische principe.
Horeca & Catering
RefleX Natuurlijk (w)eten
Zwolle
Gezond(er) worden en afvallen
Dans & Beweging
DansTaal
Dronten
Vrije / Improvisatiedans soms met Intro en de CloseYourEyes- dansavonden. Beweging op een breed scala aan muziek. Danservaring is niet nodig, het gaat om het ontdekken van de eigen beweging.
Kinderen-Ouders
Aware Parenting ; holistisch GZ-psycholoog en coach voor bewuste ouders
Leiden
(Op)groeien in verbinding Aware Parenting geeft je handvatten om vanuit verbondenheid en met aandacht voor emoties en onvoorwaardelijke liefde je kind te begeleiden in het opgroeien.
Winkels
(Spirituele)Boekhandel De Kraanvogel
Culemborg
08jun
Workshop
Workshop 'In elke familie is weleens wat'
Delft
Als dochter/zoon of zus/broer ben je onderdeel van je familiesysteem. Grote, maar ook kleine ervaringen die je in je jeugd opgedaan hebt, hebben vaak invloed op het ouderschap en het contact met je huidige gezinsleden.
Familie- en systeemopstellingen
Systemisch werk en familie- en organisatieopstellingen. Tevens opstellingen voor dieren.
Bruchterveld
Individuele systemische coaching sessies, tafelopstellingen, werken met vloerankers, groepsopstellingen voor particulieren, bedrijven en dieren
Opleiding en Training
RefleX Natuurlijk (w)eten
Zwolle
Gezond(er) worden en afvallen
Coaching - Wandelcoaching
gecertificeerd wandelcoach voor hoogsensitieve professionals * HSP * energie, plezier, voldoening
Oosterbeek & Arnhem
Wil je meer plezier, voldoening en energie halen uit je werk, leven en relaties? Ik help je bewust worden hoe je jouw natuurlijke talenten gezond inzet met als resultaat dat je achter je eigen keuzes staat en de dingen doet die jij belangrijk vindt
Coaching - Diverse Coaching
Coaching stiefmoeders | Praktijk Trotse Moeders
Delft
Tips en advies voor stiefmoeders / vrouwen met een samengesteld gezin