Petra Meiburg Coaching & Training - voor Inzicht en Helderheid

Petra Meiburg Coaching & Training - voor Inzicht en Helderhe
Hillegom

Een opstelling geeft je helderheid over jouw plek in de wereld/ je systeem/ je organisatie/je familie. Op intuïtieve wijze begeleid ik jou in een mooie ceremonie die een opstelling is. Je komt in beweging en leeft steeds meer jouw eigen leven.

Loop je vast, kom je blokkades tegen, vind je het moeilijk om zichtbaar te zijn en je plek in te nemen? Door te kijken naar je familiesyteem kan er veel duidelijk worden over waar de energie niet of minder stroomt in het systeem. Het kan zijn dat jij een bepaalde verantwoordelijkheid draagt in dit systeem of dat je niet op je eigen plek staat in het geheel. Hierdoor lukt het niet om vrij-uit te leven. 

Door een opstelling breng je de energie weer in beweging. Waardoor je je na afloop helderder voelt en het makkelijker wordt om jouw doelen te bereiken in het leven. Je hebt inzicht en je voelt je meer ontspannen.

Opstellingen zijn individueel mogelijk. Zowel binnen als buiten. 

Tevens bied ik coaching binnen én buiten, energie-reading, healing en SoulCollage workshops aan. 

Over Petra Meiburg Coaching & Training - voor Inzicht en Helderhe

Mijn naam is Petra Meiburg en ik werk als natuurcoach, opsteller, reader en healer. Het allerliefste wat ik doe in mijn leven is werken met mensen. Vooral van coachen, begeleiden en lesgeven gaat mijn hart sneller kloppen. Het liefste werk ik met mensen die bezig zijn met hun persoonlijke ontwikkeling. Mensen die, hoe moeilijk de situatie ook is waarin zij verkeren, de verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen leven. In de afgelopen 25 jaar heb ik in mijn werk als o.a. reïntegratiedeskundige, jobcoach, loopbaanadviseur en trainer intuïtieve en persoonlijke ontwikkeling veel mensen ontmoet. Ik vind het mooi om samen met jou helderheid te creëren en stap voor stap toe te werken naar de doelen die belangrijk voor je zijn. 

Mijn eigen weg van persoonlijke ontwikkeling gaat over 'heel zijn én er zijn verhalen van anderen". De weg van het hart. Het inzicht dat ik helemaal goed ben zoals ik ben heeft mij veel levensenergie gegeven. Steeds meer leef ik mijn verlangens. Heel graag ontmoet ik je op mijn pad. Ik verheug me om een stukje samen op te lopen. 

 

 

 

 


Petra Meiburg Coaching & Training - voor Inzicht en Helderheid

Petra Meiburg

Kerkplein 6
2181 JC Hillegom

Lid van beroepsvereniging

Petra Meiburg Coaching & Training - voor Inzicht en Helderheid

Wat doe ik nog meer?

06jan
Workshop
Opstellingen voor Vrouwen ‘Je eigen plek innemen’
Hillegom
Deze middag ervaar je hoe jij JE EIGEN PLEK kunt innemen. Na afloop sta je stevig en je straalt!
Communicatie en presentatie
Heldere taal in al uw teksten: de Sociale Zaak
Ede
Elke ondernemer is helemaal thuis in de taal van het eigen vakgebied. Vaak zit juist deze kennis de communicatie in helder Nederlands, dat elke doelgroep begrijpt, in de weg. Zoek niet verder: ik ben de ‘tolk’ die dat kan vertalen!
Healing en reading
Petra Meiburg Coaching & Training - voor Inzicht en Helderheid
Hillegom
Individuele healing en energie-reading sessies, individuele familie-opstelling en natuurcoachingsessies bied ik aan. Weer helderheid krijgen over wat jij ten diepste wil leven. Terug naar jouw oorspronkelijke energie.
Opleiding en Training
Trainen Coachen en Zingen
Amersfoort
KruiterKontakt biedt trainingen, coaching en workshops aan voor particulieren en organisaties, gericht op het beter in contact komen met jezelf en anderen.
Coaching - Wandelcoaching
Petra Meiburg Coaching & Training - voor Inzicht en Helderheid
Hillegom
Met veel plezier neem ik je mee de natuur in om helderheid te krijgen over je levensvragen en/of de problemen waar je tegen aanloopt. Ik bied je een stevige en veilige basis om te voelen wat er nu in jou leeft. De natuur biedt inzicht en helderheid.
15dec
Wandeling
Natuurcoaching sessie (op iedere dag van de week op afspraak mogelijk)
Amsterdamse Waterleidingduinen
Een natuurcoaching sessie geeft je inzicht en helderheid over jouw vraag op dit moment.