Systemische Coaching. Bij persoonlijke vraagstukken, verlies of vragen over je organisatie

Alba Coaching Westland
's-gravenzande

Vanuit Liefde kijken naar dat wat is en was in jouw systeem. Verandering begint bij inzicht en bewustwording.

Systemisch coachen is kijken naar dat wat er is en was in jouw systeem. Je familie is het meest basale en belangrijkste systeem in je leven. Dit kan betekenen dat je onbewuste familiepatronen meeneemt in jouw leven. Het belangrijkste waar we naar kijken is jouw plek. Alles heeft een plek, wanneer je van je plek gaat, meestal onbewust, stroomt de energie niet meer optimaal. Je voelt (onbewuste) blokkades in je leven. Weer op je eigen plek gaan staan geeft nieuwe energie en verlichting fysiek en mentaal.

Wat ook een grote rol speelt is ook jouw overlevingsstrategie. Dat wat jij meemaakt als kind, bewust en onbewust, daar heb je mee om te gaan. Deze strategie helpt je als kind te overleven, maar als volwassene heb je dit niet meer nodig. Omdat het op onbewust niveau is, kan het je nu in de weg zitten. Je herkent het vaak omdat je zegt, dat zit in de familie, of mijn vader of moeder heeft dit ook. Een familieopstelling, in de groep of individueel kan je inzichten geven die je helpen om onbewust bewust te maken. Zodat je je strategie, waar je een expert in bent geworden, kunt veranderen.  

Over Alba Coaching Westland

Door coaching ben ik een leukere vrouw, moeder en vriendin geworden. Maar het allerbelangrijkste is dat ik leuker ben geworden voor mezelf. Ik haal veel meer uit mijn leven. Persoonlijke ontwikkeling heeft zo’n positieve invloed op mijn leven. Dat gun ik iedereen.

Ik ben in 2009 gestart als kindercoach. Als moeder van 3 kinderen was ik op zoek naar hulp, vooral bij thema's als hooggevoeligheid en hoogbegaafdheid, en alles wat daar bij kwam kijken. Tijdens de opleiding was al snel duidelijk dat ik me wilde specialiseren in verliesbegeleiding. Vooral ook door mijn eigen ervaringen als kind. De opleiding tot familie- en organisatieopsteller, afgerond in 2014, was een mooie aanvulling in mijn praktijk. In de begeleiding neem ik dan ook altijd de systemische kijk mee. Samen werken aan verandering geeft energie.

Inmiddels zijn mijn kinderen volwassen en coach ik kinderen en iedereen die kind is geweest. En geef ik maandelijks een avond opstellingen in het Westland. Voel je welkom om eens aan te sluiten. Ik ben Tietsje van der Linden-Ypma (1968)


Alba Coaching Westland

Tietsje van der Linden-Ypma

Reiger, 63
2693AM 's-gravenzande

Systemische Coaching. Bij persoonlijke vraagstukken, verlies of vragen over je organisatie

Wat doe ik nog meer?

08dec
Workshop
Avond familieopstellingen
's-gravenzande
Tijdens een opstelling kijk je naar jouw systeem. Je ontdekt hoe jouw overlevingsstrategie is ontstaan. Zonder oordeel kijken we naar dat wat er is. Je gaat na een opstelling anders kijken, waardoor je leven verandert.
Ademtherapie
Ademcoaching
Dronten
Vele klachten ontstaan door een gespannen en hoge ademhaling.Hoe gaat de ademhaling bij jou, diep, hoog?Kennis en het ervaren van de ademhaling geeft letterlijk al meer ruimte. Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek
Coaching - Diverse Coaching
Praktijk voor lichaams- en ervaringsgerichte begeleiding
Utrecht
In mijn praktijk begeleid ik mensen individueel en in groepsverband op een lichaams- en ervaringsgerichte manier.
Natuurgeneeskunde
Ontspanningsbehandelingen, lichaamsgerichte therapie. balans voor lichaam en geest
Dronten
Mijn behandelingen kunnen u helpen lichamelijk, mentaal, emotioneel en op energetisch niveau in uw eigen kracht te komen. Bij terugkerende en vage lichamelijke klachten, geestelijke vermoeidheid, hormonale klachten, vermoeidheid, druk in het hoofd.
Voetreflexologie & Voetzorg
Voetreflexologie, energetische hoofd- handen- en voetenmassages, holistic pulsing
Dronten
Reflexzonetherapie is een veilige en natuurlijk behandelwijze voor acute en chronisch klachten, bij mentale overspanning, lichamelijke klachten, blessures, na een operatie en ziekteperiode,, bij chronische pijn, hormonale klachten, moeilijk slapen,
Centra voor Bewustwording
Cursussen voetreflexologie, metamorfose- chakra- meridiaan- en hoofd-nek massage, cursus kruiden
Dronten
We kunnen meer aan onze gezondheid doen dan wij denken;. U zult versteld staan van uw eigen kunnen en hoeveel energie het u geeft is om zelf bezig te zijn. Een lezing/workshop organiseren over bewustwording, natuurgeneeskunde etc. Ik help u graag.
Acupunctuur
Acupunctuur en Chinese kruiden bij lichamelijke klachten en mentale klachten
Nijmegen
Acupunctuur en Chinese kruiden bij lichamelijke en mentale klachten
Coaching - Diverse Coaching
Nhowmediation Conflictcoach, Mediator, Trainer
Vinkeveen
Help! ik heb een conflict of heeft het conflict mij? Conflictcoaching Iets voor jou? Hoe je omgaat met conflicten bepaalt de mate van vertrouwen, respect en verbondenheid die je hebt met de ander.
Energetisch werk
Access Bars® Facilitator, Energetische facelift, Reiki en voedingscoaching
Hoofddorp
Access Bars® en Energetische Facelift behandeling kan je helpen moeiteloos spanning uit je hoofd en lijf los te laten! Reiki is een methode om het zelfhelend vermogen van het lichaam te stimuleren. Afvallen door middel van een holistische aanpak.
Creativiteit
Yke Radema
Groningen
Mandala tekenen of intuïtief
Opleiding en Training
Nhowmediation Mediator, Conflictcoach, Trainer
Vinkeveen
Omgaan met conflicten kun je leren! Het begrijpen van conflicten is de basis van conflicthantering en oplossing. Trainingen op het gebied van: Conflicthantering, communicatie, Mediation technieken.
18jan
Training
Zelfcompassietraining - Leer beter voor jezelf zorgen en word je eigen beste vriend(in)!
Delft (centrum)
Stel je voor dat je je eigen beste vriend(in) zou zijn ... Zorgzaam, stevig, troostend omgaan met jezelf - zoals je dat met een goede vriend(in) zou doen. Voor jezelf zorgen én voor jezelf opkomen met zachte kracht.
Familie- en systeemopstellingen
Is je levensloop in Balans?
Groningen
IS JOUW LEVENSLOOP IN BALANS. BALANS TEN OPZICHTE VAN JE LEVENSLOOP.  IS JOUW LEVENSLOOP IN BALANS. BALANS TEN OPZICHTE VAN JE LEVENLOOP.  MET WELK BALANS VOEL JIJ JE VERTROUWD? WAT GEEFT en vraagt JE ENERGIE
Psychosociale therapie
Yke Radema
Groningen
Sinds 1990 werkt Yke Radema zowel individueel als in groepsverband. Ze is geschoold en ervaren in haptonomie, kunstzinnige en spirituele psychosynthese, tekentherapie, meditatief boetseren verlangen, trauma en familie opstellingen en verlieskunde.
23jan
Online aanbod
Zelfcompassietraining - Word je eigen beste vriend(in) en Leer (beter) voor jezelf zorgen
online (zoom)
Stel je voor dat je je eigen beste vriend(in) zou zijn ... Zorgzaam, stevig, troostend omgaan met jezelf - zoals je dat met een goede vriend(in) zou doen. Voor jezelf zorgen én voor jezelf opkomen met zachte kracht.