Individuele en groepsgerichte opstellingen bij bv. problemen met kinderen, ziekte, relatieproblemen,

Samen Systemisch Werken
Lochem

Een familieopstelling kan je helpen om inzicht te krijgen in patronen die normaal gesproken verborgen blijven, omdat het zich diep in ons onderbewuste plaatsvindt en/of hun oorsprong hebben in een ver (voorouderlijk) verleden.

Het systemisch werk biedt ons de mogelijkheid om patronen aan het licht te brengen die diep verborgen liggen in ons (collectief) onderbewuste.

Hierin kunnen we waarnemen dat gebeurtenissen van generaties lang terug, zoals oorlog, misbruik, criminaliteit, uitbuiting, abortus, emigratie, adoptie, echtscheiding, enzovoort, vaak volledig onbewust doorwerken in de familie, en patronen laten ontstaan die alle leden van een familie in meer of mindere mate beïnvloeden.

Zowel kinderen als volwassenen merken in het dagelijks leven hiervan veel hinder. Zoals angsten, buitensluiting, ziekte, burn-out, verdriet, eenzaamheid, relatieproblemen,loopbaanproblemen enz.

Ook kunnen traumatische ervaringen die ontstaan zijn tijdens de geboorte of in ons eerste kinderjaren, waarvan we vaak geen weet hebben, zichtbaar worden.

Het doel van een opstelling is bewustwording bewerkstelligen en weer stroming te geven aan vastgelopen patronen, zodat de hinder die we ervaren in het dagelijks leven helemaal vedwijnen of verminderen.

De opstelling kan individueel of in groepsverband plaatsvinden

 

 

Over Samen Systemisch Werken

IK ben Yvonne Woordes en ben docent, trainer en begeleider van familieopstellingen.

Nadat ik mijn HR opleiding had afgerond ben ik gaan werken als loopbaanbegeleider, coach en trainer. Via de verschillende coachopleidingen die ik volgde kwam ik ook in aanraking met familieopstellingen. Een nieuwe passie was geboren!

Inmiddels alweer 13 jaar geleden. In de jaren daarna heb ik d.m.v. opleidingen, trainingen en in de praktijk mijzelf ontwikkeld tot familieopsteller voor zowel kinderen als volwassenen.  Sinds een aantal jaren heb ik mijn eigen bedrijf: Samen Systemisch Werken. Eerst in Amersfoort en nu in Lochem. Met heel veel plezier geef ik nu vanuit een prachtige woonboerderij groepsgewijze en individuele familieopstellingen.

Verder ben ik docent familieopstellingen aan de hogeschool geesteswetenschappen.


Samen Systemisch Werken

Yvonne Woordes

Zutphenseweg 95
7241SB Lochem

Individuele en groepsgerichte opstellingen bij bv. problemen met kinderen, ziekte, relatieproblemen,