Comprehensive Healing

Praktijk levensKracht - Els van Dam
Noordwijkerhout

COMPREHENSIVE HEALING

Sinds 11 jaar werk ik met deze supermooie vorm van healen en sinds 5 jaar onderwijs ik dit  in verschillende cursussen en opleidingen. Healen vanuit je Ziel kun je leren. Ik ben begonnen met de basis en tijdens mijn ontwikkeling dienden zich spontaan nieuwe mogelijkheden aan zoals het gebruik van edelstenen, het gericht verwijderen van diverse blokkades,, het opnieuw integreren van innerlijke kinddelen, het helen van het lichtlichaam door regressie tijdens de healing en het helen van Zielsdelen uit andere levens die nog niet geheeld/losgelaten zijn en waar je al dan niet bewust hinder van ondervindt. Door deze vorm van healen met een uniek hoge frequentie word je geheeld op zowel fysiek-, emotioneel-, mentaal- en spiritueel niveau. Ik werk in verschillende dimensies, maar sta met beide benen stevig op de grond. Wil je werkverslagen lezen, dan vind je die zowel op mijn website ;//praktijk-levenskracht/blogs als op mijn facebook pagina praktijklevenskracht  Heb je vragen neem dan vrijblijvend contact met mij op, ik sta je graag ter woord.

Over Praktijk levensKracht - Els van Dam

Over Els

Door mijn werk als schoonheidsspecialiste, inmiddels 10 jaar geleden, heb ik ervaren ik dat ik het leuk vind om mensen verder te helpen: om zowel een luisterend oor te bieden als te spiegelen tijdens de gesprekken die ontstonden wanneer zij in de behandelstoel lagen. Ondanks dat ik hooggevoelig ben en destijds mijn intuïtie volgde, miste ik een aantal handvaten om verder te komen.

Ik ben opleidingen gaan volgen:

Intuïtieve Ontwikkeling, Reiki I/II/, Reiki III (Master), Reconnective Healing® I/II, Reconnective Healing® III (practitioner: je kunt ook bij me terecht voor jouw Persoonlijke Reconnectie), NLP, Paranormaal Therapie, Therapeutisch Mediumschap, Trance Healing®, Paramedisch & Psychosociaal Mediumschap,
NEI coaching en Access Bars®.Er ging een nieuwe, prachtige en boeiende wereld voor me open, een wereld waarin ik letterlijk thuis kwam en mijn echte passie ontdekte. Inmiddels heb ik me volledig toegelegd op het coachen, helen en bewust maken van mensen. Waar psychologie zich voornamelijk bezighoudt met mentale processen, richt ik mij op het totale proces: energetisch, spiritueel, mentaal en fysiek.  

Mensen weten vaak wat er aan de hand is, hetzij bewust danwel onbewust, en kennen de vele oefeningen uit de cognitieve therapie. Het brengt met name hooggevoelige mensen niet veel verder, omdat het niet meer kunnen voelen of angst om te voelen een probleem vormt, wat voor innerlijke conflicten en stagnatie van energie zorgt. Daarnaast is het leren schoonmaken en schoon houden van je energieveld belangrijk omdat een vervuild energieveld je functioneren negatief beïnvloedt.

Kracht, Eigenwaarde en Plezier in het leven hervind je door het oplossen van pijnstukken en verkregen inzichten. Dit hoeft geen wekenlang traject te zijn: dankzij de hoge energetische frequentie en het werk wat we samen verrichten, gebeurt er in één consult ontzettend veel.
 


Praktijk LevensKracht

Els Van Dam

Zeestraat 7M24
2211 XA Noordwijkerhout

Comprehensive Healing