Open Floor dansmeditatie - Leiden & Oegstgeest

Open in Beweging
Leiden

Op de Open Floor is iedere (dans)er welkom! Op verschillende soorten muziek en thema s dans je jouw eigen, vrije dans en kun je voelen wat er van binnenuit in beweging wil komen. Ik geef groepslessen en individuele sessies in de regio Leiden & online

Op de Open Floor is iedere dans(er) welkom! Op verschillende soorten muziek en thema's dans je jouw eigen, vrije dans. Je voelt door de muziek en begeleiding van binnenuit wat er wil bewegen. Er zijn geen vaste stappen of pasjes. Er is geen goed of fout.

In de vrije beweging die ontstaat, word je je bewust(er) van je eigen lichaam en kun je jezelf steeds meer verbinden met dat wat er nu is en om jouw aandacht vraagt (fysiek maar ook emotioneel, mentaal of zingevend).

In de lessen is er alle tijd om op jezelf of met anderen te bewegen. We dansen minimaal op verschillende soorten muziek en met wisselende thema's. De lessen zijn los van elkaar te volgen en je hebt absoluut geen (dans)ervaring nodig. Naast groepslessen geef ik individuele sessies danscoaching.

Een keer meebewegen? Je bent van harte welkom. The Floor is Open!

Maandelijks op woensdagavond DancingHome via Zoom:

Virtueel verbinden en dansen met elkaar. In alle vrijheid en veiligheid van je eigen huis of plek (20.00 - 21.30, Zoom-ruimte open 19.45)

Wekelijks dansen op donderdagavond bij:

Cultuurhuis (voormalige kerk) De Paulus, Warmonderweg 2, Oegstgeest. (19.45 - 21.30 uur, zaal open 19.30)

Maandelijk dansen op zondagochtend bij:

Huis van de buurt Matilo, Zaanstraat 126, Leiden (10.45 - 12.30, zaal open 10.30)

Alle info kun je nalezen op de website.

 

Over Open in Beweging

Toen ik jaren geleden deze bewuste vorm van bewegen en dans ontdekte, voelde het als thuiskomen. Even niet in woorden hoeven uitleggen hoe ik me voelde maar alles alleen maar in beweging brengen, noem het dansen. Heerlijk!

Na veel jaar zelf te hebben gedanst, voelde het helemaal kloppend om deze mooie vorm van bewegen uit te dragen als Open Floor Movement teacher. Sinds 2015 geef ik groepslessen in Oegstgeest en Leiden en begeleid ik mensen op individuele basis.

In mijn lessen en begeleiding probeer ik op een lichte en speelse manier een veilige ruimte te bieden voor ieders eigen, vrije beweging.

Ik voel me verbonden met de Bollenstreek omdat ik jarenlang in Katwijk heb gewoond en in Noordwijk heb gewerkt. Momenteel woon ik in Leiden.

Ik hoop je snel tegen te komen op een dansvloer in de Bollenstreek, regio Leiden of bij mijn praktijk-aan-huis!

Hartelijke groet,

Corrie Drijver


Open in Beweging

Corrie Drijver

Meerburgerstraat 4
2314 AX Leiden

Lid van beroepsvereniging

Open Floor dansmeditatie - Leiden & Oegstgeest

Wat doe ik nog meer?

Coaching - Diverse Coaching
Danscoaching
Leiden
Bij deze vorm van lichaamsgerichte coaching wordt het gesprek afgewisseld met fysiek in beweging komen. Op die manier versterken het verbale en non-verbale elkaar. Dit brengt bewustzijn, inzicht en een antwoord op de door jouw geformuleerde coachings
Natuurgeneeskunde
Voedingsdeskundige/ darmtherapeut
Amersfoort
Gezondheidsklachten hebben bijna alles te maken met voeding. Vaak zijn we ons niet bewust met wat we eten en hoe ons lichaam hierop reageert. Ik help je om samen met jouw de oorzaak van je klachten te achterhalen en hierop je eet/ leefpatroon aan
Verhuur Accommodaties
Grand Café Utopie
Den Haag
Utopie is een ontmoetingsplaats voor idealisten. Het grand café is van maandag t/m vrijdag geopend om te ontmoeten, organiseren of presenteren. Wij organiseren zelf ook evenementen.
Grafisch- en Webdesign
WordPress Support en Onderhoud
Ede
Wil je geen zorgen over de technische kant van je website? Of heb je vragen over je website waar je al een tijdje mee rond loopt? Ik ben gespecialiseerd in WordPress Onderhoud en Support. Mail of bel me gerust.
Kristallen en (Edel)stenen
Centrum Celestien - Kristallen & healing
Nijmegen
Celestien, ook wel de Engelensteen genoemd, is een kristal dat prachtig werkt bij hooggevoeligheid. Het vormt een brug tussen hemel en aarde, helpt met het verkrijgen van nieuwe inzichten, ruimt ongewenste energieën op en brengt licht in het donker.
25apr
Lezing
Gespreksdiner – Heb het lef!
Den Haag
Inspireer elkaar tijdens dit gespreksdiner van Iederal. Durf jij de uitdaging aan? Om moediger te worden? Maar lef, waar haal je dat vandaan? Ga samen op avontuur en onderzoek wat jou guts kan geven
Craniosacraal therapie
Biodynamische craniosacraaltherapie en visceraaltherapie
Nijmegen
Craniosacraal therapie is een vorm van lichaamsgerichte therapie waarbij het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt aangesproken. Door zachte aanraking van luisterende handen kan je lichaam met eigen oplossingen komen om blokkades op te lossen.