Biodanza met Jeannette - Onderzoek en ervaar wat deze dans met jou doet!

Jeannette Kleine Wiecherink
Enschede

Biodanza met Jeannette te Enschede nodigt je uit om in de dans op ontdekkingsreis te gaan, een ontdekkingsreis naar jezelf

De muziek zet je in beweging om in balans te komen, te genieten, creatief te zijn en jezelf open te stellen voor ervaringen. Het ritme van het leven te volgen. Biodanza opent deuren om te groeien en te bloeien, jouw potentieel te ontdekken, expressie te geven aan wat jij van binnen voelt. In contact zijn met jezelf, de andere en alles om je heen. Ga je mee op deze ontdekkingsreis?

Over Jeannette Kleine Wiecherink

Ik ben Jeannette Kleine Wiecherink en afgestudeerd in november 2017 aan de Biodanzaopleiding Utrecht. Inmiddels heb ik, in het buitenland de Internationale Didactische opleiding voor Biodanzadocenten afgerond en ben als studentenbegeleider betrokken bij de Biodanzaopleiding Utrecht o.l.v. Monique Hoed en supervisor bij studenten die willen afstuderen.

Destijds in 2005 hoorde ik voor het eerst over Biodanza. Ik was op zoek naar mijzelf en had al vele wegen bewandeld maar nog niet de weg van de dans. De uitleg over Biodanza raakte mij. Wat mij vooral aansprak was dat ik niet hoefde te praten of te denken. Dat ik op mijn eigen manier kon dansen en mezelf helemaal mocht uitdrukken zoals ik me op dat moment voelde. Ik danste een proefles en ik was meteen “verkocht”. Dit was wat ik nodig had! Biodanza opende mijn hart en leerde mij dat ik volop van het leven kan en mag genieten.  En ja ik wist  toen al,  ik blijf mijn leven lang  dansen. “Mijn eigen levensdans”.

Kijk op mijn website voor meer informatie: dansmethartenziel


Biodanza met Jeannette

Jeannette Kleine Wiecherink


Enschede

Lid van beroepsvereniging

Biodanza met Jeannette -  Onderzoek en ervaar wat deze dans met jou doet!