Dansexpressie, vrije dans en Authentic Movement

JeDans
Amersfoort

Over JeDans

Nieuwsgierigheid heeft mij veel gebracht in het leven. Het bracht me in contact met diverse mensen en werkvelden. In die verscheidenheid ligt ieders eigenheid en kracht, juist dat raakt mij iedere keer opnieuw.
Ik ben nieuwsgierig naar wat jou beweegt en ik hoop dat jij ook nieuwsgierig bent naar jezelf!

Naast mijn werk ben ik partner en moeder van twee volwassen zoons. Na de middelbare school heb ik gekozen voor een opleiding in het onderwijs. Later kwam ik erachter dat ik liever mijn eigen lessen maak. Middels dans heb ik de weg teruggevonden naar wat mij beweegt. De afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van lichaamswerk en dans en heb sinds 2007 een eigen praktijk.
De 4 jarige opleiding aan het Boswijk instituut tot psychosociaal therapeut, bracht verbinding en verdieping in mezelf en mijn werk.
In mijn begeleiding vind je elementen uit psychosynthese, gestalt, mindfulness, lichaamwerk en danstherapie.
Ik begeleid je graag in het onderzoeken van wat je belemmert om vrij uit te leven. Hoe jij je opnieuw kunt verbinden met je potentieel, je kunt verrijken met dit zielscontact.
Daarbij kun je kiezen uit individuele therapie of groepsactiviteiten, Authentic Movement, lichaamswerk of dans(expressie).

Welkom!

Dansexpressie, vrije dans en Authentic Movement

Wat doe ik nog meer?

Centra voor Bewustwording
Transformatie coach - Meditatietrainingen - Energetisch werk
's-gravenzande
Inspireren, motiveren en het vertrouwen hebben dat datgene wat er gebeuren kan, ook zal gebeuren.
Therapie (diverse)
Praktijk voor Holistische Massage(-therapie) In Levende Lijve
Culemborg
21dec
Open les
Bewust Zijn avonden
Culemborg
Bewust Zijn: Een unieke combinatie van bewuste aandacht voor lichaam en geest van waaruit het zenuwstelsel tot rust komt en diep kan ontspannen. Helderheid en ruimte geven je rust én nieuwe energie.
Psychosociale therapie
lichaamsgericht en ervaringsgerichte therapie
Amersfoort
19feb
Workshop
Vrouwendag: Rites of Passage
Vught
Een dag om dieper te landen in jezelf én te ontdekken hoe jouw zenuwstelsel je aanstuurt en hoe dit geniale systeem met behulp van jouw aandacht gereguleerd kan worden. Dan ontstaat er ruimte om keuzes te maken die jouw welzijn dienen.
Lichaamsgerichte Therapie
Praktijk voor Holistische Massagetherapie In Levende Lijve
Culemborg
Vanuit de holistische visie zijn alle lagen in een mens zijn onlosmakelijk met elkaar verweven. Het lijf maakt de vertaling van alle emotionele opslag; Ik maak gebruik van diverse werkvormen waarvan aanraking/massagetherapie een essentieel deel is.
07dec
Open les
Bewust Zijn avonden
Culemborg
Bewust Zijn: Een unieke combinatie van bewuste aandacht voor lichaam en geest van waaruit het zenuwstelsel tot rust komt en diep kan ontspannen. Helderheid en ruimte geven je rust én nieuwe energie.
Lichaamswerk
Therapie, lichaamswerk en dans
Amersfoort
Orthomoleculaire therapie
Met voeding die bij jóu past je gezondheid verbeteren.
Aalsmeer
Hoe weet je of datgene wat je eet goed is voor jou? En waarom je de klachten hebt die je hebt? Ik kijk, samen met jou, naar je voedingspatroon en leefstijl en probeer er zo achter te komen wat je kunt doen om je gezondheid te verbeteren.
07jan
Evenement
Vuurloop Ceremonie
Schipluiden
Bestendig jij je goede voornemens dit jaar met een vuurloop? Op 7 januari 2023 nodigt je letterlijk en figuurlijk uit om uit je comfortzone te stappen en mee te doen aan deze vuurloopceremonie.Velen van ons zetten traditiegetrouw de nieuwe intenties met
Natuur, Tuin en Landschap
Bewust Boomverzorging; voor duurzame Boomverzorging
Doorn
Bewust Boomverzorging is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het snoeien en kappen van bomen. Duurzaamheid en persoonlijk contact zijn de kenmerken van dit bedrijf. Voor alle grote en vooral hoge werkzaamheden in de tuin kunt u bij ons terecht.
Kindertherapie
Therapie voor mijn kind
Hillegom
Hypnotherapie
Hypnotherapie, psychosociale therapie, regressie- en reïncarnatietherapie Praktijk Athanor
Hillegom
Hypnotherapie en psychosociale therapie geeft de mogelijkheid om problemen van verschillende oorsprong aan te pakken zoals lichamelijke en/of psychosomatische klachten, psychische en emotionele klachten door trauma s, ziekte of rouwverwerking.