(her)Ontdek fantasie en talent via schilderen

Mariska Mallee
Rijswijk

Heb je zin om te tekenen of te schilderen? Maar vrees je dat het nooit een mooi resultaat zal opleveren, dan zijn deze teken- en schilderlessen iets voor jou...

De lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Er staat voorop, dat iedereen zich persoonlijk kan ontwikkelen. In eigen tempo en met eigen beleving­swereld. Je (her)ontdekt fantasie en je talent. Door deze vaardigheden leer je weer genieten van het proces en het schilderen zelf. Niet alleen de focus op het resultaat.
Geen enkele vorm van werken is fout of gek: realistisch, expressionistisch, geabstraheerd of abstract. Het vertelt jouw verhaal, jouw visie op de wereld in verf, potlood of krijt. Afkijken mag! Laat je inspireren. Ik help je met mijn kennis over kunst, materialen en technieken waardoor je zoektocht niet vastloopt.

De lessen worden gegeven in mijn Atelier: Torenstraat 1c, 2282 BK Rijswijk. Heb je belangstelling, kom een proefles volgen.

 

Over Mariska Mallee

Mijn opleiding: KABK Koninklijke academie van Beeldende Kunsten Den Haag.
Afgestudeerd in 1982. Beeldend kunstenaar in de disciplines: schilderen (olie-, acrylverf en gemengde techniek), monumentaal schilderen, grafiek, tekenen en fotograferen. Ik laat mij inspireren door wiskunde, kwantummechanica, ruimtevaart, architectuur , nieuwe duurzame technologieën, circulaire economie en de natuur. Ik werk als zelfstandig docent teken-/schilderlessen in alle disciplines en materialen aan volwassenen sinds 1985.

(her)Ontdek fantasie en talent via schilderen