Presentatie boek TANGO touch, het paradijs als adem zo dichtbij

Coachopleiding Universeel Tekenend Coachen & Creatieve Thera
Groningen

Alleen wanneer de werkwijze in overeenstemming is met de universele principes, voelt het lichaam zich zó veilig dat het bewustzijn zich veilig en liefdevol opent in ieder mens. Deze integriteit en veiligheid ontwikkel je in de studie.

Presentatie boek TANGO TOUCH, het paradijs als adem zo dichtbij.
Voor iedereen die geïnteresseerd is in bewustwording.Toegang    :
gratis
Data           : 16, 19 en 23 december 2021 van 13.00 - 17.00 uur
Plaats        : centrale hal Edanz, van Oldebarneveldstraat 6, Groningen
Prijs Boek : € 23,50 Je oorspronkelijke vrije aard als kerstkado?
Heb je nog geen kerstkado voor jezelf of voor een ander? Wat is fijner dan jezelf of een ander een boek te geven waarin je jouw eigen of de ander zijn/haar oorsrponkelijke vrije natuur kan spiegelen? Je vrije oorspronkelijke natuur los van verleden of geschiedenis. In dit boek wordt de Argentijnse tango gebruikt als metafoor voor het samenvallen van je mannelijke en vrouwelijke kant in de universele liefde van 'Zijn'. 'Zijn' is wie je altijd al was en bent en waar je niets voor hoeft te doen of voor hoeft te veranderen. Al lezende zal je steeds meer glimpen opvangen van je eigen 'Zijn'. 

Bestellen boek TANGO TOUCH, het paradijs als adem zo dichtbij
Het boek is verrijkt met illustraties, gedichten, teksten en korte overzichtjes. Geen tijd om langs te komen op Edanz? Ontvang het boek TANGO TOUCH dan door € 23,50 over te maken naar J.W. Huizenga, Groningen o.v.v. Tango Touch met naam- en adresgegevens. Of je stuurt een mail naar kunsthome. Het boek wordt dan dezelfde dag opgestuurd. Het boek is ook te koop bij boekhandel van der Velde in Groningen.

Warme groet en fijne kerst, Donna Huizenga

 

Over Coachopleiding Universeel Tekenend Coachen & Creatieve Thera

Donna Huizenga is kunstenares en creatief therapeut. Zij heeft een methodiek ontwikkeld waardoor je voorbij het denken in goed en slecht komt. Door de gerichtheid op je oorspronkelijke vrije natuur, los van je geschiedenis en je verleden, biedt zij je een structuur waarin je eigen waarheid in beelden kan uitdrukken. Met gevoel- en behoeftenkaarten kun je zelf woorden geven aan de beelden en hiervan gedichten of verhaaltjes maken als je dat wilt. Vooral mensen met (emotioneel) misbruik als achtergrond hebben baat bij deze vorm van creatieve therapie doordat je helemaal zelf je eigen keuzes kan maken. Keuzes gericht op het beste in jezelf, je zijnsaard, je universele liefde van 'Zijn' die je bent. 

Naast creatieve therapie begeleidt Donna mensen met een PGB.
Neem gerust vrijblijvend contact op als je vragen hebt.

Groet Donna HuizengaT : 0640414236
E : kunsthome
W: universeelcoachen

 

 


Coachopleiding Universeel Tekenend Coachen & Creatieve Therapie Groningen

Donna Huizenga

Oude Boteringestraat 63 a
9712 GE Groningen

Lid van beroepsvereniging

Presentatie boek TANGO touch, het paradijs als adem zo dichtbij