Correnteza

Correnteza
Culemborg

Welkom bij Correnteza


Correnteza – ‘stroming’ in het Portugees – begeleidt mensen die op zoek zijn naar hun diepste drijfveren en unieke talenten. Wij laten je ontdekken waar jouw potentieel ligt en helpen je dit optimaal te ontwikkelen.

Vaak hebben we het idee te moeten kiezen; tussen dat wat de buitenwereld van ons vraagt, en dat wat ons op een dieper niveau bezighoudt en inspireert. Maar die twee hoeven niet in tegenspraak met elkaar te zijn; ook in je maatschappelijke functioneren kun je meebewegen met je authentieke en natuurlijke stroom.

Correnteza helpt je bewust te worden van die stroom, zodat je meer vreugde en voldoening haalt uit je persoonlijke leven, je relaties en je carrière.

Ons brede aanbod bestaat ondermeer uit:
Loopbaanbegeleiding
• Loopbaanbegeleiding: een baan die bij je past.
• Outplacement: voor mensen bij wie ontslag dreigt en die begeleiding willen bij hun zoektocht naar een nieuwe baan.
• Re-integratie Wet Verbetering Poortwachter: voor mensen die tijdens of na een periode van ziekte weer aan het werk gaan.
• Re-integratie vanuit een baanloze situatie
Coaching
• Individuele coaching
• Begeleiding bij stress en burnout
• Begeleiding bij bore-out: voor mensen die onder hun niveau werken of niet voldoende uitdaging vinden in hun huidige baan
• Relatiecoaching

Studie en beroepskeuze voor jongeren

Trainingen en workshops:
• Loopbaanzelfsturing: jouw droombaan
• Empowerment en Persoonlijke effectiviteit: krachtig en effectief de leiding over je eigen leven, werk, relaties en gezondheid

Over Correnteza


Correnteza

Valentina Gomes

Zandstraat 23 A
4101 EC Culemborg

Lid van beroepsvereniging

Correnteza

Wat doe ik nog meer?

Catering
Thee van Toen - Duurzame Catering
Elst
Thee van Toen verzorgt uw High Tea op locatie, rekening houdend met uw (di)eetwensen.
Natuurgeneeskunde
Centrum voor natuurgeneeswijze & bewustzijn
's-gravenzande
Wil jij fit, vrolijk, in balans, ontspannen, lekker in je vel zitten, in je kracht staan, meer (spirituele) bewustwording en/of stress aanpakken? Pak het aan op alle niveaus en kom op natuurlijke wijze in balans. Wees lief voor jezelf en straal.
Massage
Holistische massagetherapie en TRE-provider
Deventer
Respectvolle aandacht, verschillende massagevormen, stemvorken, healing en TRE®, op deze manier nodig ik je uit om zonder oordeel in contact te komen met jou eigen unieke levenskracht en innerlijke wijsheid
Yoga
Lu Jong Tibetaanse Yoga Culemborg
Culemborg
Lu Jong Yoga, Correnteza Culemborg, Deze yoga, voortkomend uit de Tibetaanse geneeskunde en het Tantrayana boeddhisme,is bijzonder toegankelijk(voor iedereen) en werkzaam voor uw gezondheid, rust en vitaliteit. /lu-jong
17okt
Workshop
Reiki 1 workshop met Joyce Huis
's-gravenzande
Je leert van Reikimaster Joyce Huis wat Reiki is, hoe je deze bijzondere energie kunt toepassen en oefent op elkaar. Daarna kun je Reiki aan jezelf en anderen geven.
19okt
Workshop
Kundalini Reiki 1,2, en 3 workshop
's-gravenzande
In deze workshop geven Kundalini Reiki Teachers Joyce en Marion jou direct de 2 Kundalini Reiki inwijdingen en de 3e ontvang je later. Kundalini Reiki kun je leren als je al energiewerk gedaan hebt. Het is incl. manual, thee, koffie en lekkernijen.
05okt
Workshop
Lichtmeditatie
's-gravenzande, strand Vlugtenburg
Er is op het strand van Vlugtenburg een gratis geleide lichtmeditatie. Het thema is moed. Verzamelen tussen de reddingsbrigade en Zomertijd even voor 20.30 uur. Leuk als je een lichtje meeneemt.
08nov
Workshop
Kundalini Reiki 1,2, en 3 workshop
's-gravenzande
In deze workshop geven Kundalini Reiki Teachers Joyce en Marion jou direct de 2 Kundalini Reiki inwijdingen en de 3e ontvang je later. Kundalini Reiki kun je leren als je al energiewerk gedaan hebt. Het is incl. manual, thee, koffie en lekkernijen.
Vrouwenspiritualiteit
Centrum voor natuurgeneeswijze en bewustzijn
's-gravenzande
In mijn werk is spiritualiteit, zingeving en groei belangrijk en dat sluit aan bij de nieuwe tijd. In mijn tuin en tuinkamer organiseer ik vrouwencirkels, Zen aan Zeedagen en workshops om te verbinden via het hart en de nieuwe, hoge energie.