Trainer - Coach met behulp van het Enneagram

CvR VISIE
Honselersdijk

Trainer - coach met behulp van de Enneagram voor ondernemers en particulieren.

Wat maakt dat je moeite hebt om je eigen grenzen aan te geven?

Waar lig jij wakker van?

Hoe ga jij om met de vele veranderingen die op je af komen?

Ervaar je spanning in je lijf of heb je lichamelijke klachten?

Loop je vast in je werk of relatie?

Na een gratis kennismakingsgesprek wordt in een eerste coachgesprek onderzocht wat er speelt. Cor van Ruijven van  CvR VISIE maakt je bewust van wat er echt speelt in jouw leven en hoe het bij jou werkt. Door de coachgesprekken met behulp van de enneagram integratiekunde kan in een of meerdere coachgesprekken de oorzaak van jouw probleem worden opgelost.

Coachgesprekken met CVR Visie levert je het volgende op:

  • Je ervaart meer zelfvertrouwen en zelfinzicht en wordt leider van je eigen leven.
  • Je geeft duidelijker je grenzen aan en je bent besluitvaardiger.
  • Je hebt meer rust in je hoofd en je bent energieker.
  • Je lichamelijke ongemakken verdwijnen vaak.
  • Je krijgt richtingaanwijzers, waardoor je weet welke zaken nu belangrijk zijn en waar je zelf mee aan de slag kan.

Over CvR VISIE

Ik ben Cor van Ruijven en ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin in Wateringen. Na mijn schoolperiode heb ik meer dan 30 jaar ondernomen als zelfstandige en in samenwerkingsverbanden in de glastuinbouw. Rond mijn 58e levensjaar ben ik naast mijn toenmalige werk gestart met het volgen van coachopleidingen. In het voorjaar van 2017 startte ik met mijn huidige onderneming CvR VISIE. Ik volgde mijn hart en gaf de zekerheid van een vaste baan op.

In dat jaar deed ik mijn tweede algemene coachopleiding en voor die opleiding had ik een externe coach nodig. Ik ben toen in contact gekomen met het enneagram. In 2018 heb ik de opleiding enneagram Intergratiekunde gevolgd en daar is mijn ontwikkeling in een stroomversnelling gekomen. Medio 2018 ben ik begonnen om mijn opgedane vaardigheden toe te passen bij mijn klanten en in 2019 heb ik mijn eigen module De Weg van Hoofd naar Hart ontwikkeld. Ik heb al heel wat klanten mogen coachen met behulp van het enneagram.

Het is mijn passie om particulieren en ondernemers bewust te maken van wat er speelt en ze weer op hun eigen pad te brengen. Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen?

Neem contact op met Cor van Ruijven van CvR VISIE voor een scherpere focus, meer ruimte in je hoofd en een grotere weerbaarheid.


CvR VISIE

Cor van Ruijven

Van der Goesstraat 54
2675TW Honselersdijk

Lid van beroepsvereniging

Trainer - Coach met behulp van het Enneagram

Wat doe ik nog meer?

14dec
Cursus
Proefdansen biodanza
Leiden
Houd je van dansen? En wil je meer verbinding voelen met jezelf en anderen? Meer plezier ervaren, je fitter voelen en genieten in het moment? Meer balans en ontspanning in je leven? Wil je jezelf verder persoonlijk ontwikkelen? Kom dan naar biodanza!
Traumatherapie
trauma therapie
Nuenen
Traumatherapie: van overleven naar leven Helen van trauma in 3 stappen: 1. het ontvouwen van het verhaal 2. bewustwording overlevingsmechanismen 3. afgesloten delen van het lichaam bevrijden
Voetreflexologie & Voetzorg
Praktijk Annette Kloosterboer
Amstelveen
Voetmassagetechniek ter verlichting van lichamelijke en psychische klachten.
Lichaamsgerichte Therapie
Leonoor Pronk, lichaamsgerichte therapeut
Leiden
Lichaamsgerichte psychotherapie kan bij uiteenlopende klachten een uitkomst zijn.  Wat het je in ieder geval zal brengen is meer contact met en basis in jezelf.
Lichaamsgerichte Therapie
biodynamische (massage)therapie
Nuenen
Dans & Beweging
Biodanza in Leiden met Leonoor
Leiden
Biodanza staat voor: de dans van het leven. Het is een vorm van dansen waarbij het gaat om plezier, contact, ervaren en volledig in het hier en nu zijn. Het nodigt je uit om voluit je leven je leven. Dans je met ons mee? Je bent van harte welkom!
07dec
Cursus
Proefdansen biodanza
Leiden
Houd je van dansen? En wil je meer verbinding voelen met jezelf en anderen? Meer plezier ervaren, je fitter voelen en genieten in het moment? Meer balans en ontspanning in je leven? Wil je jezelf verder persoonlijk ontwikkelen? Kom dan naar biodanza!
Familie- en systeemopstellingen
contextuele familietherapie
Nuenen