Coaching, counselling en training

Metanoia Coaching
Ede

Ik wil jou uitdagen om creatief, met lef en vol zelfvertrouwen het avontuur van het leven te ontdekken en aan te gaan om zo de wereld veelkleuriger, mooier en heler te maken. Graag loop ik een stukje met je mee op die weg!

Metanoia betekent: de reis van het veranderen van je hart, je zelf, je manier van leven; kortom, een ontdekkingstocht. Op deze tocht kan ik je metgezel zijn die luistert, vragen stelt (soms confronterend of diep), je wijst op uitzichten en je helpt om obstakels weg te ruimen, waarbij we samen het einddoel in de gaten houden. Een metgezel die waar nodig en gewenst eigen ervaringen of inzichten deelt en altijd gericht is op waar jij heen wilt en hoe snel jij wilt of kunt. Hiervoor zet ik inzichten en methodieken uit verschillende richtingen in, zoals integratieve coaching, positieve psychologie en gedragstherapie. Ook heb ik kennis van hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid, drijfveren en counselling, van systeemdenken, motiverende gepsreksvoering en oplossingsgericht werken en gebruik ik creativiteit en een sterke intuitie om jou verder op weg te helpen. Meer weten? Contact me op infometanoiacoaching of zoek me op via FB coachingspraktijkMetanoia of metanoiacoaching. Ik ben benieuwd naar je verhaal!

Over Metanoia Coaching

In de afgelopen jaren heb ik geleerd voor en ervaring opgedaan als psycholoog, docent, trainer, coach. Veel belangrijke ervaringen heb ik echter juist ook opgedaan buiten de leer- en werksituaties, bijv. als moeder van 3 kids, echtgenote, vriendin, dochter, zus; in waardevolle gesprekken met anderen soms zomaar op straat of bij het koffieapparaat; in de jaren dat ik in Engeland heb gewoond; door de boeken die ik heb gelezen, de muziek die ik heb geluisterd en de films die ik heb gezien; de talloze conferenties, lezingen, cursussen en congressen die ik heb bezocht en trainingen die ik heb gedaan; in de stilte en de schoonheid van de natuur. 

Het werd mij steeds duidelijker wat anderen al wel zagen, nl. dat ik tot bloei kom als ik een stukje met een ander mag oplopen, als ik verschil mag maken. Dat mijn liefdevolle attitude, analytische vermogen, intense nieuwsgierigheid en kritische, soms confronterende houding me tot een coach en trainer maken die impact heeft. 

Thema's die me niet meer loslaten zijn zelfbeeld, ambitie, hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid en dan met name bij vrouwen. Ook komen woorden als heelheid, loslaten, spelen, moed en kwetsbaarheid telkens opnieuw terug, evenals plezier, intuitie en creativiteit. Al deze thema's en woorden verwerk ik in mijn coaching en training, om zo een bijdrage te mogen leveren aan levens die meer heelheid en schoonheid kennen en een wereld die meer in balans is.


Metanoia Coaching

Eveline Cowley-Eland

Johnsondreef 11
6716 DC Ede

Coaching, counselling en training