Coaching

Dita van Beek
Amersfoort

Wil je vat krijgen op de dingen die jou overkomen? Wil je je bewust worden wat je eigen aandeel daarin is? Wil je inzicht krijgen in wat je belemmert om je doelen te bereiken?

Dan kunnen één of meer gesprekken je helpen om weer op een nieuwe manier naar de werkelijkheid te kijken en om er mee om te gaan. Je gaat ervaren dat jij het bent die bepaalt hoe je je voelt. Je gaat jezelf weer waarderen.

Coaching is een instrument voor jou, als je

  • afscheid wilt nemen van vervelende gevoelens
  • wilt loslaten dat de ander moet veranderen
  • wilt ontdekken wat jezelf kan veranderen
  • wilt ontdekken wat je te bieden hebt
  • de kwaliteit van je leven en werken wilt verdiepen
  • jezelf beter wilt leren kennen
  • wilt leren op jezelf te vertrouwen
  • verantwoordelijkheid wilt leren nemen voor je eigen leven
  • wilt leren van wat er op jouw weg komt

Persoonlijke leervragen worden in een vertrouwelijke sfeer besproken en uitgewerkt. Je start je coachingstraject met het stellen van concrete en haalbare doelen. Ik werk met de Gestaltmethode en maak ik gebruik van technieken uit NLP.

Coaching is gericht op het verkrijgen van inzicht op onbewuste belemmeringen, behoeftes, verlangens en doelen. Het effect is dat je op eigen kracht duurzaam verder kunt.

Over Dita van Beek

Zelf ben ik in de jaren tachtig in aanraking gekomen met persoonlijke groei. Ik zat mentaal en emotioneel in de knoop en wist niet hoe ik er uit moest komen. In mijn ogen had iedere ander het beter dan ik zelf en was ik niet meer in staat om mijn kwaliteiten op waarde te schatten. De Gestaltbenadering heeft mij geholpen om waardering en liefde voor mezelf te hervinden. Dat was tevens de aanzet om anderen te laten ervaren hoe fijn het is om jezelf een duwtje te geven naar een andere manier van tegen de wereld aan te kijken maar vooral een andere, liefdevolle en milde manier van tegen jezelf aankijken.

Eind 1978 begon ik aan de opleiding tot verpleegkundige in de verstandelijk gehandicapten zorg. Vanaf die tijd heb ik altijd met mensen gewerkt. Dit was in de gezondheidszorg, in mijn eigen praktijk en in het onderwijs.

Ik ervaar het als een voorrecht om met mensen te dwalen door de verhalen en ervaringen die ze meebrengen. De Gestaltbenadering is de basis van mijn werk, daarnaast maak ik gebruik van technieken uit NLP en van andere methodes.

Naast het coachen en begeleiden in mijn praktijk werk ik als hogeschooldocent, supervisor en teamcoach bij de Hogeschool Utrecht.


Dita van Beek

Dita van Beek


Amersfoort

Lid van beroepsvereniging

Coaching

Wat doe ik nog meer?

Relatietherapie
Relatiecoaching
Amersfoort
Als het niet lukt om er met elkaar uit te komen, een gesprek niet meer vanzelf loopt...
Medium
Privéconsulten, workshops en paranormale avonden
Lisserbroek
In mijn praktijk in Lisserbroek begeleid ik mensen met mijn mediumschap en een breed scala aan alternatieve geneeswijzen. Ik sta op beurzen en maandelijks organiseer ik paranormale avonden in Hillegom.
10okt
Spreekuur
Drum en klank
Den Haag
De klanken van de drum die resoneren met de klanken van moeder aarde, deze moeder aarde wil maar één ding en dat is dat jij jouw innerlijke staat van zijn laat stralen, stralen vanuit jouw hart, daar waar jouw ziel klopt en beweegt voor jou.
Energetisch werk
De unieke combinatie Universele energie (Reiki), klanken en persoonlijke ontwikkeling
Den Haag
Reiki, betekent universele levensenergie. Deze levensenergie met eventueel klanken van de drum, ratel of mijn stem, geeft een unieke combinatie van innerlijke rust en energie. Beide
05okt
Spreekuur
Bokstherapie met Coaching
Den Haag
Boksen is de dans van de ziel. Door het openen van je hart dmv boksen kom je weer in verbinding met wie je werkelijk bent en haal je het mooist van jezelf naar boven, je gaat weer in jouw kracht staan en doen wat je echt wilt doen vanuit jouw hart.
Coaching - Diverse Coaching
Vitaliteit en Leefstijlcoaching
Borne
Vitaliteit & Leefstijlcoach | individuele coaching | wandelcoach | coaching medewerkers |werk-privé balans | vitaliteit strategie & implementatie | Gecombineerde Leefstijl Interventie (CooL programma) | Duurzame inzetbaarheid | workshops
Sport en Beweging
Vitaliteits/coaching d.m.v. bokscoaching en krachttraining
Den Haag
Persoonlijke en geestelijke ontwikkeling vanuit een holistische visie, op het gebied van fysieke en mentale gezondheid. Wat bijdraagt aan ontspanning en energie. Vandaar uit ga je jouw doelen en dromen waarmaken. Volg je hart, jij bent het waard.
Eettafelgesprekken met vrouwen over seksualiteit en relaties
Amersfoort
Praten over je seksuele issues is niet zo makkelijk als je zou willen. Het is privé en kwetsbaar. Met wie kun je het daar over hebben en hoe begin je daar dan over? Tijdens eettafelgesprekken met andere vrouwen ontdek je dat je niet de enige bent.
Administratieve dienstverlening
Holistisch Financieel Hulpverleningsloket
Den Haag
Dit Holistisch Financieel Hulpverleningsloket biedt ondersteuning om zelfredzaamheid te creëren. Geld is daarin één van de overvloeden die er zijn in dit leven. Deze overvloed mag net als de zee stromen. Een stroming van geven, delen en ontvangen.