Versneller van Duurzame en Sociale Innovatie

Bureau van Leent
Amsterdam

Voor de transitie naar een nieuwe economie ondersteun ik gemeenten, organisaties, bedrijven en ondernemers bij diverse duurzame en sociale innovatieve projecten.

Duurzame en sociale initiatieven die de circulaire economie voor mens en natuur steeds weer een stap dichterbij brengen, inspireren mij. Het terugdringen van de wegwerpmaatschappij, hergebruik, recyclen, cradle to cradle zijn methoden die mij aanspreken. Het aanpakken van de zwerfafvalproblematiek, de filosofie achter het Repair Café en de deeleconomie draag ik met plezier uit. Behalve het duurzame aspect, zorgt het ook voor nieuwe manieren om elkaar te helpen.

De wereld en de samenleving leuker, mooier, gezonder, schoner en duurzamer maken voor toekomstige generaties, daar zet ik mij graag voor in. Dat doe ik nú voor de toekomst. 

Bewust Amstelland is het platform dat op mijn pad kwam en volledig past bij mijn gedachte dat we elkaar nodig hebben en kunnen versterken om de beweging naar een betere wereld steeds groter te maken. 

Over Bureau van Leent

Ik had altijd gedacht, dat het ondernemerschap niets voor mij zou zijn en toch pakt het wonderbaarlijk goed uit. Met mijn open mind en het pakken van kansen breng ik samen met andere enthousiaste mensen de mooiste initiatieven tot stand voor een betere toekomst.


Bureau van Leent

Anne Marie van Leent

Erasmusgracht 582
1061 BL Amsterdam

Versneller van Duurzame en Sociale Innovatie