Het Bezielend Inspiratie Centrum (BIC) - een plek voor ontmoeting

BIC - Bezielend Inspiratie Centrum
Lochem

Het Bezielend Inspiratie Centrum (BIC) in Lochem is een plek voor ontmoeting voor een ieder. Er vindt debat, dialoog, studie en bezinning plaats op ethische, religieuze, filosofische en levensbeschouwelijke onderwerpen.

Het Bezielend Inspiratie Centrum (BIC) is een plek voor ontmoeting voor een ieder. Het wil uitgroeien tot een lokaal, regionaal en landelijk centrum voor ontmoeting en inspiratie.

Er vindt debat, dialoog, studie en bezinning plaats op ethische, religieuze, filosofische en levensbeschouwelijke onderwerpen. Kunst, literatuur, poëzie, muziek, theater en ontspanning vinden er een plek. Er zijn eigentijdse vieringen op vaste en wisselende tijden. Het is een mix van een Huiskamer en een Leerhuis.

BIC is ook een “Ambassade van Vrede” en is gevestigd aan de Noorderwal 17, 7241 BL te Lochem.

Kernbegrippen van waaruit gewerkt wordt, zijn: verwonderen, verbinden, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Het BIC is ook een plek waar mensen bij heftige gebeurtenissen in de samenleving terecht kunnen om er met elkaar over te spreken.

Ga voor meer informatie naar de website of mail ons.

Over BIC - Bezielend Inspiratie Centrum

Het BIC wordt volledig gerund door enthousiaste vrijwilligers uit de hele regio. Zij zorgen onder andere voor gastvrije ontvangst, een kopje koffie, een luisterend oor, inspirerende workshops, thema-ontmoetingen, de Ambassade van Vrede, onderhoud van de tuin en het pand, geweldige ideeën en alles wat het mogelijk maakt om die ook uit te voeren, PR, de Mini Bieb, de website, enzovoort.

Iets voor jou? Wil je meer weten? Kom gerust eens langs of stuur een berichtje. Wij zien je graag!


BIC - Bezielend Inspiratie Centrum

Erna Wagenaar

Noorderwal 17
7241 BL Lochem

Lid van beroepsvereniging

    -

Het Bezielend Inspiratie Centrum (BIC) - een plek voor ontmoeting