Koek & Hopi - Ruimte voor Lichaam en Ziel

Koek & Hopi - Ruimte voor Lichaam en Ziel
Den Haag - Scheveningen

Midden in het hart van Scheveningen, dichtbij zee en weg van de drukte, ligt dit heerlijke kleinschalige gezondzijnscentrum verstopt. Een rustige, geborgen en fijne plek waar je jezelf mag ontmoeten en kunt verbinden met jouw authentieke zijn.

Midden in het hart van Scheveningen, dichtbij de zee en weg van de drukte, ligt dit heerlijke kleinschalige gezondzijnscentrum verstopt. Een rustige, geborgen en fijne plek waar je jezelf mag ont-moeten en opnieuw kunt verbinden met jouw authentieke zijn. Ruimte om thuis te komen bij je zelf, in contact met je Lichaam en Ziel. Op een manier die bij jou past, in jouw tempo.Vanuit deze bijzondere ruimte bieden we verschillende natuurlijke & natuurgeneeskundige therapieën, trainingen, workshops en activiteiten die jou kunnen ondersteunen om jouw natuurlijke balans te herstellen of om je verder te verdiepen in je eigen persoonlijke ontwikkeling.Sjamanisme en systemisch werk spelen een belangrijke rol op deze plek. Daarnaast vind je in de agenda o.a. verbonden ademsessies, taotrainingen, een selfhealing practice, Kaiut yoga, anger release en (orthomoleculaire) natuurgeneeskunde.
Er worden trainingen en workshops gegeven in groepsverband, en je kunt ook terecht voor 1-op-1 sessies.Wij staan voor gegronde, diepgaande en blijvende ervaringen, met een gezonde dosis humor.Alle trainers, therapeuten en facilitators zijn gediplomeerd, ervaringsdeskundig en hebben veel liefde voor hun vak.
We bieden ervaringen waar het contact met de natuur, onze natuur, een belangrijke rol speelt.Je bent welkom, met alles wat er in jou leeft en geleefd wil wordene as you Are.

Over Koek & Hopi - Ruimte voor Lichaam en Ziel


Koek & Hopi

Nanna Nicole

Keizerstraat 40B
2584 BK Den Haag - Scheveningen

Lid van beroepsvereniging

Koek & Hopi - Ruimte voor Lichaam en Ziel

Wat doe ik nog meer?

Reizen & Vakanties
Pelgrimages & inspiratie wandelreizen
Ermelo
Ontdek – beleef – ervaar – in 2018, Al wandelend over historische wegen, je omgeving ontdekken. Deze spiegelt ook je eigen waarnemen zoals, waar sta ik nu?, waar wil ik naartoe? Mindful op weg naar meer thuiskomen bij mijzelf
23mrt
Workshop
Workshop 'Basis Techniek Dotpainten'
Katwijk a/d Rijn
Tijdens deze creatieve workshop ga je kennis maken met dotpainten en zul je ervaren hoe leuk maar ook rustgevend deze prachtige kunstvorm is. Uit je hoofd, en in je hart. Kom stip voor stip dichter bij jezelf en maak je eigen unieke krachtsteen.
Healing en reading
Thuiskomen bij jezelf met Reconnective Healing® en De Persoonlijke Reconnection®
Oegstgeest
Soms zijn we onszelf even kwijt… Hoe vind jij je weg terug? Praktijk Reconnect your Heart ondersteunt persoonlijke bewustwording en groei dmv healing sessies. Ervaar innerlijke rust en kom in contact met jouw authentieke zelf, je lijf en je hart.
26mrt
Workshop
Workshop 'Selenieten Hart Dotpainten'
Katwijk a/d Rijn
Betuig de liefde aan jezelf met deze hartverwarmende ervaring. Tijdens deze creatieve dotpaint workshop kun je ervaren hoe rustgevend en meditatief dotpainten is en creëer je je eigen unieke helende hart van Seleniet.
Massage
Klankschaal massage
Ermelo
Een klankschalen-Massage geeft een diepere ontspanning aan lichaam en geest. Door de klanken, dit zijn trillingen, welke spanningen harmoniseren in het lichaam. Dat geeft dat opgebouwde spanningen meer los komen en kan het lichaam weer herstellen.
19apr
Workshop
Dankbaarheidsboekje & Steen Dotpainten
Katwijk a/d Rijn
Tijdens deze workshop staat dankbaarheid centraal. Je gaat kennismaken met dotpainten en ervaren hoe leuk en rustgevend deze prachtige kunstvorm is. Uit je hoofd, en in je hart. Stip voor stip dichter bij jezelf. Maak je eigen krachtsteen en boekje.
Familie- en systeemopstellingen
Beweging in gezondheid, werk, geld of relatie? Opstellingenwerk is magisch werk.
Enter
Genezing kan op veel verschillende manieren, familieopstellingen is een mooie manier van werken die helende inzichten brengt. Mijn kennismaking hiermee, in 2005, was indrukwekkend, het is niet voor niks dat ik dat zelf graag inzet in mijn werk.
12mei
Workshop
Dotpaint Workshop 'Aboriginal Stijl Dot Art op Canvas'
Katwijk a/d Rijn
Tijdens deze creatieve workshop kun je ervaren hoe rustgevend en meditatief dotpainten is. Deze ochtend creëer je je eigen unieke canvas geïnspireerd door werken, symbolen en kleuren van de Aboriginals, de inheemse bevolking van Australië.
11mei
Workshop
Workshop 'Basis Techniek Dotpainten'
Katwijk a/d Rijn
Tijdens deze creatieve workshop ga je kennis maken met dotpainten en zul je ervaren hoe leuk maar ook rustgevend deze prachtige kunstvorm is. Uit je hoofd, en in je hart. Kom stip voor stip dichter bij jezelf en maak je eigen unieke krachtsteen.
Massage
Breng lichaam en geest weer in balans door één van de massages met essentiële oliën
Ede
Kom weer lichamelijk en geestelijk in balans en gun jezelf een moment van ontspanning. Zelfzorg wordt door veel mensen vergeten of als egoïstisch gezien, maar is juist één van de belangrijkste dingen om te doen om in balans te blijven.
Energetisch werk
Genezing van oude fysieke pijn, voor ondernemende vrouwen
Enter
Genezer van oude pijn. Soepelheid in lijf en leven maakt dat je meer energie overhoudt voor wat en wie belangrijk is voor jou. Ik breng je weer in contact met jouw lijf- en levenswijsheid. Oude pijnklachten mogen nu verminderen of verdwijnen.
17apr
Workshop
Familieopstelling, onderwerp gezondheid. Pijn in je lijf, een stramme rug of ander gedoe met je gezondheid?
Haarlo
Fysieke pijn is een uiting van vastzittende energie. Trek alsjeblieft aan de bel. Bij mij of een ander dat is aan jou, maar doe het. Alsjeblieft, en weet ook dat je je familie niet mee hoeft te nemen om een familieopstelling te laten werken ;).
Reiki en magnetiseren
Ervaar de kracht van reiki, Access Bars® en essentiële oliën om je zelfhelend vermogen aan te zetten
Ede
Reiki is universele levensenergie wat overal om ons heen is en in alles wat leeft. Het is de essentiële energie waaruit wij bestaan. Bij Access Bars® werk je met de energieën die door je hoofd en lichaam stromen. Ook in te zetten bij dementie
Creativiteit
'Uit je hoofd, en in je hart met Dot Art' creatieve & meditatieve workshops
Oegstgeest
Dotpainten (schilderen in stippen) is een prachtige, creatieve en tevens meditatieve activiteit die je helemaal terugbrengt bij jezelf. Het helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU... uit je hoofd en in je hart.