TCM om in balans te komen, te zijn en te blijven met acupunctuur, chinese kruiden en tuina

Sishencong, praktijk voor Traditionele Chinese Geneeswijze
Naaldwijk

Onze gezondheid hebben we zelf in de hand. Onze leefstijl, voeding, met wie en wat wij ons omringen, zorgen voor een groot deel voor de balans in ons leven. Als deze wordt verstoord, ontstaan er klachten. TCM is de weg naar balans.

Sishencong, Praktijk voor TCM

TCM staat voor Traditional Chinese Medicine, een geneeswijze die al duizenden jaren op dezelfde effectieve manier wordt bedreven. TCM bestaat uit acupunctuur, tuiNa massagetherapie, en chinese kruidengeneeskunde. Met deze therapieën wordt balans gezocht in Qi (energie) en Zang Fu (organen) en Shèn (geest). De mens staat centraal, niet de ziekte. Deze holistische aanpak vertrouwt op het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Dunne naaldjes sturen de Qi aan, kruidenformules ondersteunen en herstellen de organen, en de geest. Nagenoeg alle klachten kunnen worden behandeld: migraine, menstruatieklachten, sportblessures, gewrichtsklachten, darmklachten... enz. enz. Na een uitgebriede intake wordt een behandelplan gemaakt. Op maat. Persoonlijk. Voor u alleen. "A journey of a thousand miles begins with a single step" - Lao Zhi . Iedere dag is een goed dag om te beginnen aan een gebalanceerd leven. Sishencong is een allround praktijk, maar heeft specialisaties in Huidklachten, Pijnbestrijding, en ondersteuning bij Oncologische- en neurologische aandoeningen. Zonder bijwerkingen, met resultaten door uw eigen lichaam in werking gezet. 

Over Sishencong, praktijk voor Traditionele Chinese Geneeswijze

Ik ben in 1965 geboren in een ondernemersgezin. Mijn zussen en ik zijn altijd uitgedaagd door onze ouders om het beste in onszelf naar boven te halen. Eerst zelf proberen, net zo lang tot het is gelukt. Van fouten leer je, zei mijn vader. Het geeft je veerkracht. 

Na een commercieel technische opleiding heb ik jaren gewerkt in de keukeninrichting bij diverse bedrijven als Franke Roestvrijstaal en Brunzeel keukens, en Odevi Watermanagement waarbij legionelle preventie de belangrijkste tak van sport was. Toen mijn man in 1999 een ernstig motorongeval kreeg, kwam ik in  aanraking kwam met TCM. Ik was direct gefascineerd over de mogelijkheden om iemand met ernstig letsel te doen herstellen. Na eerst (onverwacht) moeder te zijn geworden van een zoon, en 2 jaar later van een dochter, ben ik in 2004 begonnen aan de studie Chinese Geneeswijzen. Tijdens deze studie en de (inter)-nationale stages en congressen is de passie ontstaan voor de Huid. Na 7 jaar studie TCM kon ik aan mijn specialisaties beginnen: dermatologie en pijnbestrijding. Door mensen met Huidklachten inzichten te geven over hun aandoening, kunnen ze deze beter verdragen. Dat geldt ook voor pijn. Als pijn je wakker houdt, moet je het aanpakken. Ik ben enorm dankbaar dat ik hierbij een steentje kan bijdragen. Mijn motto: Gezond worden, zijn, en blijven!


Sishencong, Praktijk voor Traditionele Chinese Geneeswijze

Esther Pas

Verhagenplein 3
2671HS Naaldwijk

Lid van beroepsvereniging

TCM om in balans te komen, te zijn en te blijven met acupunctuur, chinese kruiden en tuina

Wat doe ik nog meer?

Coaching - Lifecoaching
Holistisch energetisch therapeut / coach
Mariaparochie
Healing en reading
holistisch energetisch therapeut / coach
Mariaparochie
Meditatie
Klankmeditatie
Culemborg
Gaan je gedachten vaak met je op de loop? Pieker je over wat geweest is en wat je anders had kunnen doen, of maak je je zorgen over wat komen gaat? Klankmeditatie kan je hierbij behulpzaam zijn.
Coaching - Diverse Coaching
ouderschapsondersteuning
Aalsmeer
Ouders kunnen baat hebben bij gerichte ondersteuning. Via de ouders wordt dan gewerkt aan het verbeteren van de onderlingen verhoudingen binnen het gezin. Kinderen hoeven niet mee te komen naar het consult en blijven onbelast.
26aug
Opleiding
Opleiding tot Luisterkindwerker (start groep op locatie)
Omgeving Haarlemmermeer/haarlem
Wil jij: - jezelf verder ontwikkelen? - mensen die vastlopen verder kunnen helpen? - niet gebonden zijn aan 9:00 tot 17:00 werktijden? - vanuit je eigen huis werken? Dan is de Opleiding tot Luisterkindwerker misschien wel iets voor jou!
Coaching - Kindercoaching
kindercoach
Aalsmeer
Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat je kind weer lekker in z'n vel zit en het binnen jullie gezin weer gezellig is.
Coaching - Diverse Coaching
Inzicht in Jezelf, Coaching en Persoonlijke groei
Hillegom
Inzicht in Jezelf, coaching en persoonlijke groei, training en professionele groei, begeleidt mensen bij levensloopvragen en werkgerelateerde onderwerpen.
Healing en reading
Healing in combinatie met reading
Helmond
Een healing verlicht stress gerelateerde klachten en brengt ontspanning. Energie is als water en water wil stromen. Vaak houden wij emotionele energie onbewust vast of ontkennen en onderdrukken deze energie.
Energetisch werk
Aardpunt - Chakra healing & chakra balancing
Delft
Wordt ontspannen steeds moeilijker voor je? Zijn er te veel zorgen? Voel je je misschien verloren?
Zelfrealisatie
Diamond Light Coaching
Helmond
Direct naar de kern van jouw lichtkracht. Diamond Light Coaching is een combinatie van intuïtieve coaching en helderziende energetische reading gekoppeld aan een energetische behandeling. Dit maakt deze vorm van coaching erg waardevol en uniek!
Traumatherapie
Brainspotting: een revolutionaire therapie
Nieuw-Vennep
Brainspotting is een therapievorm voor verwerking van trauma en andere blokkades. David Grand Phd, psychotherapeut, ontdekte deze zeer effectieve methode. Het is nu een wereldwijd gebruikte therapie die steeds verder wordt ontwikkeld.
Muziek & Zang
Alles Is Muziek
Culemborg
Alles is Muziek biedt Muziek- en klankworkshops, Klankmeditatie, Mantra zingen en coaching en advies
Medium
Energetische Soul Reading
Helmond
Een reading geeft direct inzicht in je (onbewuste) patronen, overtuigingen, blokkades, je valkuilen en je (ware) kwaliteiten en talenten. Het geeft geeft antwoorden op levensvragen. Je kunt het zien als een scan van je energieveld.