Aware Parenting ; holistisch GZ-psycholoog en coach voor bewuste ouders

Praktijk Emovere
Leiden

(Op)groeien in verbinding Aware Parenting geeft je handvatten om vanuit verbondenheid en met aandacht voor emoties en onvoorwaardelijke liefde je kind te begeleiden in het opgroeien.

Verbinding met jezelf én met je kind staat centraal. Vanuit die verbinding kunnen we luisteren naar behoeften en gevoelens. Van jezelf én je kind. Ik help bewuste ouders ruimte te geven aan eigen emoties én die van het kind, zodat opgehoopte gevoelens ontladen kunnen worden en heling plaats mag vinden. Je hoeft je niet langer wanhopig te voelen over een huil- of driftbui van je kind. Het is de uitdaging om balans te houden in je kind te geven wat het nodig heeft en ook ruimte te maken voor jouw eigen behoeften. 

Aware Parenting helpt je om het gedrag van je kind te begrijpen. Gedrag dat voortkomt vanuit onderliggende gevoelens en behoeften. Wanneer je kind probleemgedrag vertoont kan je je afvragen: wat is er werkelijk aan de hand met mijn kind? Waarom is mijn kind niet in evenwicht? Door op deze manier naar probleemgedrag te kijken en je kind te begrijpen wordt het makkelijker je kind te begeleiden en bijsturen. Dan hoef je niet terug te vallen op het afkeuren en bestraffen van het gedrag. Tegelijkertijd houden kinderen ons ook een spiegel voor. Wat vertelt het gedrag van je kind je over jezelf? Ben je bereid om hier naar te kijken?

Over Praktijk Emovere

Een aantal jaar geleden liep ik zelf vast en bleek ik ver van mijn ware zelf af te staan. Ik zat in mijn hoofd en had weinig contact meer met mijn gevoel. De weg naar mijzelf terug vinden en de verbinding herstellen was een uitdagende en intensieve tocht. 

Dankzij lichaamsgericht werken, mindfulness, meditatie én Aware Parenting voel ik me weer verbonden met mijzelf en in mijn authentieke kracht staan. Na 13 jaar als GZ-psycholoog in de GGZ gewerkt te hebben bracht mijn eigen ervaring me er toe om mijn eigen psychologiepraktijk te starten waarin ik vanuit een holistische visie werk. Ook daar help ik mensen de verbinding met zichzelf te herstellen en emoties toe te laten. Mijn passie ligt bij Aware Parenting en daarin neem ik mijn jarenlange ervaring als psycholoog mee.

Als moeder doe ik mijn best om mijn kind de ruimte te geven in verbinding met zijn authentieke zelf te kunnen blijven met aandacht voor emoties. Ik ben dankbaar dat Aware Parenting me daarbij handvatten geeft.


Praktijk Emovere

Bijou Cloin

Kanaalpark 157
2321JW Leiden

Aware Parenting ; holistisch GZ-psycholoog en coach voor bewuste ouders