Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Holistische coaching en therapie & Reiki
Zwolle

Je zit niet lekker in je vel. Je bent moe, zit in je hoofd, je weet het allemaal niet zo goed. Je hebt last van je jeugd, een oude relatie waar je niet los van komt, je werk is niet leuk, je scheiding zit je dwars, je vindt jezelf stom... wát het is: dat maakt niet uit. We kijken samen naar waar het stagneert en we werken samen om dit tot aan de kern aan te pakken en op te lossen. Wanneer jij weer rust en in zelfvertrouwen komt, veranderen ook de dingen en mensen om je heen. Je leert te leven vanuit rust, in vertrouwen en vanuit liefde. Vanuit daar richt jij je leven verder in

Mijn naam is Tanja en ik ben opgeleid tot holistisch coach en transformatiecoach. Je kunt bij mij terecht voor kortlopende trajecten waarin we specifieke, diepgaande blokkades en trauma's helen. Je kunt ook voor een langerlopend traject bij mij terecht: het Lichter Leven programma dat door Bridgeman (Bridgeman) is samengesteld: en levensveranderend programma waarin jij jezelf weer vindt. Daarnaast ben ik Reiki Master en geef ik Reiki behandelingen (zowel op afstand als in de praktijk). 

Wil je meer weten? Ga dan naar mijn website, stuur mij een e-mail of bel via +31618527247.

Ik ontmoet je graag! 

Biografie / Over Tanja Bouman

Mijn naam is Tanja, moeder en co-ouder van een zoon. Ik ben opgeleid tot holistisch coach en transformatiecoach. Je kunt bij mij terecht voor kortlopende trajecten waarin we specifieke, diepgaande blokkades en trauma's helen. Mijn missie is om anderen in hun kracht van hun leven te zetten. Wat is dat dan? Dat is voor iedereen uniek! En hoe kom je daar? Dat hangt er vanaf wat jij meebrengt en nodig hebt! Ik kijk niet alleen wat jij in woorden mij verteld, maar mijn intuïtie speelt ook een belangrijke rol.  

Wil je meer weten? Ga dan naar mijn website ikbenvry. Je kunt mij ook een bericht sturen via tanjaikbenvry of bellen via +31618527247.

Ik ontmoet je graag! 

Vry - praktijk voor holistische coaching, therapie en Reiki
Tanja Bouman

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: