Gezondheid Natuurgeneeskunde

Natuurgeneeskundig therapeut en Metabolic Balance coach
Zwolle

Heb jij last van overgewicht of ondergewicht, hoge bloeddruk, verstoorde cholesterolspiegels, overgangsklachten of PMS, hoofdpijn of migraine? Dat zijn klachten waarvan we weten dat die via voeding te herstellen of te verbeteren zijn.

Ik ben orthomoleculair therapeut volgens de kPNI (klinische psycho-neuro-immunologie), Metabolic Balance coach en Bemer partner. Dat alles staat voor een natuurlijke en holistische visie op gezondheid, waarbij lichaam en geest krijgen wat ze nodig hebben. Pas dan kunnen de verschillende lichaamsprocessen goed verlopen. Ik werk met voeding, supplementen, leefstijl, en Human Givens therapie (zie elders op deze site). Met Bemer-therapie kan bovendien de doorbloeding gestimuleerd worden zodat goede voeding ook daadwerkelijk alle cellen bereikt en afvalstoffen worden afgevoerd.  

Als je bij mij in de praktijk komt, sta jij centraal met je persoonlijke geschiedenis en al je facetten. We gaan op zoek naar welke werkingsmechanismen in je lichaam verstoord zijn, en hoe dat gekomen is. Daardoor pakken we niet alleen symptomen maar ook oorzaken aan zodat volledig en blijvend herstel mogelijk wordt. Soms is een kleine verandering in je voeding of het nemen van bepaalde supplementen voldoende. Soms zijn meer vergaande veranderingen in leefstijl nodig. Voeding, beweging, stress management, of het aanpakken van belemmerende denkpatronen. Dat vraagt misschien wat van je, maar je krijgt er veel voor terug in toegenomen gezondheid en vitaliteit.

Namah
Sonia van Nispen tot Sevenaer

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: