Persoonlijke groei Yoga

Praktijk voor Yoga en Coaching
HASSELT

Ik heb zogezegd 'een hart wat overloopt voor yoga' en wil vanuit deze passie graag mijn kennis over en plezier in yoga doorgeven aan kinderen en volwassenen. Wezenlijk hierbij is voor mij het stilte- en krachtpunt in jezelf te (leren) ervaren.
Mijn kinderyogadocentenopleiding heb ik met enorm veel plezier bij Helen Purperhart gevolgd. Al jaren neemt yoga een grote plaats in in mijn leven en ter verdieping studeerde ik Rajayoga en meditatie bij Samyama in Naarden. Daarbij kwam het individueel begeleiden van mensen als erkend (levens-) coach;

Mezelf toestaan elke dag dingen doen die mijn meest geïnspireerde zelf tevoorschijn halen is heel wezenlijk voor me, van levensbelang zelfs! Yoga met al haar mooie facetten is daar een belangrijk onderdeel van en inspireert me steeds weer opnieuw.
Als je eenmaal die creatieve bron in jezelf hebt aangeboord komen er vanzelf nog veel meer inspirerende dingen en mensen op je pad waarmee je wederzijds kunt uitwisselen; je leven stroomt en gaat gemakkelijker dan ooit. Dat is wat uiteindelijk leidt tot een vitaal gevoel van compleet in resonantie zijn met jezelf, je ziel, je dharma.

Vind je eigen bron en kom tot 'leven'.

Sassyogaclass
Saskia Kwast

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: