Gezondheid Homeopathie

Natuurlijk genezen met Klassieke Homeopathie
Naaldwijk

Ieder mens en dier beschikt over het vermogen om zichzelf te genezen van ziekte en om lichamelijke beschadigingen te herstellen. Denk aan het genezen van een wondje of ontsteking zonder dat je er iets voor hoeft te doen, of een verkoudheid die vanzelf slijt. Het wonderbaarlijke mechanisme achter dit spontane herstel noemen we het zelfherstellend vermogen. Het immuunsysteem maakt hier deel van uit en beschermt je tegen ziekmakende indringers zoals bacteriën en virussen.

Door omstandigheden van binnenuit of van buitenaf kan het zelfherstellend vermogen verzwakt raken. Het is dan niet langer in staat een ziekte of beschadiging geheel te genezen. Je ervaart in dit geval dat klachten niet meer (helemaal) verdwijnen of steeds weer terugkomen. Symptoombestrijding (bijvoorbeeld door middel van medicatie) haalt slechts het gevolg van het werkelijke probleem weg zonder iets te doen aan de oorzaak, zoals wanneer je het rookalarm uit zou schakelen en een raam zou openen zonder te kijken waar de rook vandaan komt en hier iets aan te doen. 

Homeopathische behandeling heeft als doel het zelfherstellend vermogen en het immuunsysteem weer zodanig te versterken dat het zelf in staat is je klachten permanent te doen verdwijnen, met slechts tijdelijke hulp van buitenaf. Alleen zo word je werkelijk beter, sterker en meer weerbaar. Als klassiek homeopaat ga ik graag de samenwerking met je aan om dit voor elkaar te krijgen. Neem gerust vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden voor jouw persoonlijke situatie te bespreken.

Biografie / Over Martine Welling

Mijn naam is Martine Welling. Ik ben geregistreerd klassiek homeopaat (R.Hom) en in 2008 afgestudeerd na een 6-jarige opleiding aan de School voor Homeopathie in Amersfoort. Ik heb 2 jaar de opleiding tot veterinair homeopaat voor dieren gevolgd aan het VHCN in Lochem en haal veel voldoening uit het behandelen van zowel mensen als dieren.

​Ik werk volgens de methode van de ziekteclassificatie zoals die is ontwikkeld door de grondlegger van de homeopathie, dr. Samuel Hahnemann. Ik sta zelf nog altijd versteld van de effectiviteit en perfectie van homeopathie en hoe eindeloos veel dieper mijn begrip van ziekte, gezondheid en genezing telkens weer blijkt te kunnen gaan.

Het is voor mij heel natuurlijk om iedereen die met zijn of haar klachten bij me komt met een open, onbevooroordeelde blik, vriendelijkheid, compassie en oprechte interesse te behandelen. Ik ben nuchter en kritisch als het gaat om resultaten en ik wil wat ik leer en weet in de praktijk bevestigd zien in mensen en dieren die zich beter voelen, gezonder worden en meer energie, vitaliteit en weerstand hebben. Om mijn kennis up-to-date te houden en op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen volg ik regelmatig medische en homeopathische nascholingen.

Homeopathiepraktijk Welling
Martine Welling

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: