Gezondheid Sport en Beweging

Samen FIT met Powerwalk!
De Lier

Powerwalk is lopen met pit! 

Powerwalk is goed voor je LIJF en je BREIN!

Powerwalk is een sportieve buitentraining waarin we lopen in een stevig tempo van 6 a 7 km per uur zodat je conditie verbetert. Tussendoor doen we spierversterkende oefeningen voor meer kracht, spieropbouw en een betere vetverbranding. Powerwalk is een heel veilige manier van sporten omdat de belasting op knieën en enkels laag is. 

Wil jij fysiek en mentaal FIT en ENERGIEK zijn? Lekker BUITEN sporten, werken aan je gezondheid in een gezellige groep, mooie routes in de natuur en op pad met een enthousiaste en stimulerende trainer? Iedere week een uitdaging? Samen lekker trainen en met een voldaan gevoel naar huis? Kom lekker meedoen en meld je aan voor een gratis proefles!

Grijp je KANS, ga het DOEN daar word je BLIJ van!

 

Biografie / Over Miranda van Kester

Hi, ik ben Miranda van Kester, stress- en burn-outcoach en Powerwalktrainer bij Powerwalkclub De Lier. Vanuit mijn Buitencoachbedrijf GezondeKracht coach en train ik volwassenen naar fysieke en mentale FITheid. Mijn passie is om mensen in beweging te zetten zodat ze gaan ontdekken wat ze echt belangrijk vinden en vol zelfvertrouwen durven te kiezen voor zichzelf. Mijn expertise in gedragsverandering, kennis van het brein en gezonde gewoonten neem ik mee om jou te laten stralen. Buiten in de natuur haal ik je uit je dagelijkse routine en ontstaat er een frisse blik en ruimte voor verandering. Ik leer jou de rust van binnen te ervaren, te zien welke gedachten jou belemmeren, wie je werkelijk bent en hoe jij vol zelfvertrouwen en energiek durft te kiezen voor jezelf en de regie op jouw leven pakt.

Wat andere coachees over mij zeggen? Miranda straalt rust en vertrouwen uit, luistert zonder oordeel en met respect, ze geeft mij zelfvertrouwen, heeft veel kennis, is praktisch, waar nodig confronterend, heel motiverend en ze is een kei in inzichten geven en laten ervaren zodat ik zelf in actie kom.

De 1 op 1 coaching gaat echt over jou! Jij bent de expert van jouw leven. Ik loop een stukje met je mee om samen te kijken wat jij nodig hebt en wat écht bij jou past! Is dit jouw moment voor persoonlijke groei, werken aan je fysieke en mentale fitheid, neem contact op voor een gratis, vrijblijvend en goed gesprek.

Powerwalkclub De Lier
Miranda van Kester

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: