Persoonlijke groei Centra voor Bewustwording

Bliss Open Space: ruimte en community voor bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling
Naaldwijk

Ont-wikkeling is nodig, groeien doen we samen! BLISS Open Space is een platform en prachtplek in het centrum van Naaldwijk voor bewustzijn, healing en persoonlijke ontwikkeling. Wij maken het mogelijk om verbindingen aan te gaan die een bedding bieden voor een snel veranderende samenleving. Je bent welkom om een bijdrage te leveren. Als initiatiefnemer of als deelnemer van veelzijdige evenementen en lessen op het gebied van: yoga, meditatie, healing, massage, ademwerk, energiewerk, mantra-avonden, vrouwen- en mannenwerk, coaching. Dit initiatief heeft 2 ruimtes en is een oase van rust en stilte! Welkom!

Biografie / Over Raymond Arthur Vijverberg

Raymond Vijverberg is oprichter van Bliss Life-Work en ontmoetingsruimte Bliss Open Space in Naaldwijk. Hij geeft yoga- en meditatielessen en begeleidt mensen en groepen bij persoonlijke ontwikkeling.

"Mijn passie in de mens komt voort uit alles wat ik zelf heb meegemaakt. Vele uitdagingenkwamen op mijn pad, alle hebben mij sterker gemaakt. Mijn gave is om deze inzichten door te geven aan anderen. Gebruik wordt dan gemaakt van yoga, coaching, numerologie en yoga-therapie.

Sinds enige jaren ben ik ook in het buitenland op festivals actief. Ik geef workshops over hoog-sensitiviteit en ook over mannen-zaken, yoga en dans, en organiseer retraites. Daarnaast zoek ik graag verbinding met anderen lichtwerkers en gelijkgestemden.

Ik ben een dankbaar mens."

Bliss Open Space
Raymond Arthur Vijverberg

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: