Persoonlijke groei Opleiding en Training

Training in bewustwording
Borne

Op verschillende locaties en ook in-company geeft Nova Holos training. In de vorm van lezingen, workshops en cursussen komen thema's als loslaten, grenzen stellen en het omgaan met patronen en overtuigingen aan bod. In de trainingen is aandacht voor alle facetten die verbinding met onszelf en daarmee met anderen en de wereld om ons heen, in de weg staan. Denk aan acceptatie, vertrouwen, vergeving, mindset en nog veel meer. 

Als we vastlopen of dreigen vast te lopen, hebben we vanuit onbewuste patronen en overtuigingen iets vastgezet in ons systeem wat ons niet behulpzaam is. En wat niet bewust is kán bewust gemaakt worden. Met inzicht, oefening en geduld. Dan ontstaat als gevolg weer ruimte, waarna het mogelijk wordt om weer (meer) in verbinding met ons zelfhelend en zelfsturend systeem te leven en, als logisch gevolg daarvan, lichter door het leven te gaan.

Voor oefening en integratie geef ik training in mijn praktijkruimte en aan de Volksuniversiteit. Deelname aan de jaargroep Lichter Leven is ook mogelijk. Voor meer informatie, zie novaholos

Biografie / Over Anne Lodewijkx

Mijn naam is Anne Lodewijkx en mijn passie is beweging faciliteren in individuele groei- en ontwikkelprocessen. Dit doe ik met praktische, mentaal-emotionele en energetische coaching en training. 

In mijn visie zijn we allemaal behebt met een enorme innerlijke kracht en zelfhelend vermogen. Ik houd ervan anderen te ondersteunen in het vrijmaken van de weg om hier weer (meer) mee in contact te komen. Bewustzijn ontwikkelen op wat wij doen in contact met onszelf en anderen is zo behulpzaam. Op alle niveaus de verbinding met onszelf herstellen, maakt het mogelijk om onszelf te durven en kunnen zijn. En om te zijn met wat er is, zonder onszelf daarin te verliezen. Dit is een boeiend proces en zeer de moeite waard, waar ik graag een bijdrage aan lever.

Nova Holos
Anne Lodewijkx

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: