Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Coach- beeldend, HSP coach.
Almelo

De client komt binnen met een klacht (die omgezet wordt in een doel) of een doel.Eerst komt er een intake gesprek om te kijken of het doel haalbaar is. Er wordt getekend maar ook gebruik gemaakt van andere materialen zoals verf, klei of er wordt een collage gemaakt. Ook wordt er gebruik gemaakt van  visualisatie en lichaamswerk.  Wat heb je al in huis om je doel te bereiken?Wat ben je nodig? En welke obstakels kun je tegenkomen?. Er zijn meestal zes tot acht sessies nodig. Een sessie duurt 45 minuten. Je hoeft niet te kunnen tekenen, alles wat er op papier komt is goed.

Biografie / Over Wilma Breukelman

Mijn naam is Wilma Breukelman. Ik ben coach beeldend, HSP coach en beeldend therapeut. Ik werk op holistische wijze. 

Ik denk dat het belangrijk is om je als mens te blijven ontwikkelen. Naast mijn opleidingen als therapeut en coach heb ik dan ook verschillende andere opleidingen gevolgd waaronder Yoga, kinderyoga, mindfulness, intuitieve ontwikkeling, aromatherapie en chakra's en spiritualiteit.

Ik ben altijd al bezig geweest met tekenen en het was heel bijzonder voor mij om tijdens mijn opleiding genezend tekenen tot de ontdekking te komen hoeveel je via het tekenen uit je onderbewustzijn naar boven kunt brengen. Door het maken van een tekenopdracht kun je op papier zichtbaar maken wat er innerlijk speelt. Je komt sneller tot je doel dan alleen met praten. Het is ook echt niet nodig om te kunnen tekenen, wat op papier zichtbaar moet worden verschijnt hoe dan ook wel, alles is goed. Ook maak ik tijdens het coachen gebruik van lichaamswerk, door te voelen kom je tot verhelderende inzichten. Ik merkte dat ik tijdens mijn lessen en het coachen vaak met hooggevoelige mensen te maken heb. Ik heb daarom een opleiding gevolgd tot HSP coach. ( Om tot de ontdekking te komen dat ik zelf toch echt ook wel hooggevoelig ben ; ) 

 

Door zelf tijdens mijn opleiding een jaar lang te werken aan mijn eigen biografie heb ik veel zelfkennis opgedaan en de obstakels uit mijn eigen verleden kunnen oplossen / verwerken.

 

 

Tekenpraktijk De Innerlijke Sleutel
Wilma Breukelman

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: