Persoonlijke groei Hypnotherapie

Hypnosecentrum Sneek. Praktijk voor persoonlijke ontwikkeling.
Sneek

Hypnotherapie is een therapievorm
waarmee je snel, veilig en heel effectief verandering aan kunt brengen. Tijdens de hypnose ben je met je aandacht naar binnen gericht. Je kunt dan contact maken met je onbewuste. Ons onbewust is een enorme opslagplaat voor informatie, automatismen en patronen. Iets wat je leert en herhaalt wordt opgeslagen in het onbewuste als automatisme. Je maakt het je eigen en je doet het daarna vanzelf. Ooit heeft dat waar je nu last van hebt, voor je gewerkt. Maar in het heden is het een problemen of isseus geworden.
Hypnose is een therapeutisch middel dat ik inzet om jou te helpen verandering aan te brengen in je leven. 

Levenscoach.

Naast hypnotherapie bied ik ook levenscoach sessies aan. Deze zijn praktisch en verdiepend. Alslevenscoach loop ik als het ware een tijdje met je mee, in een periode dat je wat hulp of inzichten nodig hebt. Je krijgt handige tips en tools om zelf mee aan de slag te gaan, zodat je zelf verder kunt. Bijvoorbeeld: ontspanningsoefeningen, omdenken van negatief naar positief, gebruik te maken van de wet van de aantrekkingskracht vertrouwen op je innerlijke wijsheid Levenscoaching is kortdurende begeleiding, oplossingsgericht en praktisch. Het is niet bewezen dat langdurige begeleiding beter is, daarom kies ook ik voor kortdurende praktische begeleiding.

Voor volwassene, kind en puber.

Biografie / Over Marijke Witbraad

Ik ben Marijke Witbraad, geboren in 1966, moeder van twee prachtige kinderen en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik ben een positief mens, ik ga uit van de kansen, de mogelijkheden. Ik ben praktisch en oplossingsgericht en leef vanuit het idee dat alles met elkaar verbonden is. Ik voel die verbondenheid vooral als ik in de natuur ben. Ik hou van leren, mezelf door ontwikkelen. Ook ben ik creatief, teken, schilder en beeldhouw. Mijn persoonlijke ontwikkeling is overal in terug te zien. Ik heb gewerkt in het onderwijs, zowel PO alsook VO en speciaal onderwijs. Ook heb ik gewerkt als kinder- opvoedcoach, mijn specialiteit was hooggevoeligheid en dyslexie. Sinds 4 jaar ben ik hypnotherapeut en voel ik dat dit mijn ding is. Dit is waar ik mijn passie in kwijt kan. Ik hou van mijn werk. Ik geniet elke dag.

hypnosecentrumsneek
Marijke Witbraad

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: