Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Innerlijk Portret - voor ontwikkeling van innerlijke vrijheid en innerlijk leiderschap
Nijmegen

Innerlijk portret is er voor jou die geïnspireerd en authentiek wil leven en werken. In verbinding met je bron van creativiteit en wijsheid. Voor jou, die jouw pad in je eigen ritme en tempo wil bewandelen. Voor jou, die anderen wil inspireren om hetzelfde te doen.

Innerlijk portret is er voor jou die de diepte in wil gaan, innerlijk op reis. Via creatieve expressie geef je, in een begeleide coach-sessie, uitdrukking aan je gevoelens, emoties en verlangens. Je maakt een Innerlijk Portret. Intuitief, onderzoekend, zonder vooropgezet resultaat. Iets wat ongrijpbaar en vaag is, wordt hierdoor concreet, voelbaar en tastbaar. Tijdens het creëren en in een dynamisch gesprek, waar je creatie onderdeel van uitmaakt, ervaar je jezelf op een dieper niveau. Dit brengt een innerlijke verschuiving teweeg. Je perspectief verandert.

Voel je een diep verlangen dat wakker is geworden in jou om anders te leven en te werken?

Voel je een verlangen om je ergens los van te maken?

Ben je bereid om innerlijk op reis te gaan en op een creatieve manier expressie te geven aan je innerlijke wereld?

Kom een keer langs en ervaar in een kosteloze en vrijblijvende sessie wat Innerlijk Portret voor jou kan betekenen!

Biografie / Over Renata Boksic

Mijn naam is Renata Boksic. In 1977 ben ik in Bosnië geboren. Vanaf 1992 woon ik in Nederland. Ik ben sensitief, een tikkeltje eigenwijs, geïnspireerd en ik voel me verbonden met alles om mij heen, het zichtbare en het onzichtbare.  

Mijn innerlijke reis

Mijn eigen innerlijke reis begon met de vragen: wie ben ik? wat vind ik echt belangrijk voor mijzelf en de wereld om mij heen? wat is mijn bijdrage?

In 2012 volgde ik mijn eerste opleiding in coaching. Ik ondekte hoe mijn wereld en mijn relaties veranderden als mijn perspectief veranderde. Mijn werk als procesbegeleider en coach verdiepte daardoor. Ik kreeg steeds meer ingewikkelde veranderkundige opdrachten met meer impact, maar dit gaf me geen voldoening. Ik miste iets en ik raakte steeds verder verwijderd van mijzelf. 

Eind 2016 kwam, op een bijzondere manier, "kunstzinnig dynamisch coachen" op mijn pad. Een nieuwe wereld ging voor mij open. Ik hoorde een heel zacht stemmetje in mij “dit wil ik ook”. Maar die werd vrijwel meteen overschaduwd door andere, veel hardere, stemmen. Dus ik ging weer aan het werk. Toch bleef ik steeds ernaar terugkeren. Ik schreef me in voor een workshop. En later ook voor de opleiding bij de Kleine Tiki. Ondertussen ging het steeds slechter met mij. Maar ik bleef mijn werk doen. Uit loyaliteit, verantwoordelijkheidsgevoel, illusie van onmisbaarheid, uit angst.

Totdat het niet meer ging. Ik raakte burn-out. Een ontzettend zwaar proces volgde er. Mijn opleiding bleef ik volgen. Dit was één van de weinig plekken waar ik, naast mijn kwetsbaarheid ook mijn kracht kon voelen. Waar ik me licht en geïnspireerd voelde.

Innerlijk vrij

Via creatieve expressie leerde ik mijzelf op een dieper niveau kennen en mijn innerlijk vrij te maken. Iets wat vaag en ongrijpbaar voor me was, kreeg een vorm en een kleur in mijn innerlijke portretten. Iedere keer als ik iets durfde aan te kijken, waar ik liever voor wegliep, opende zich tegelijk een nieuwe vorm van inspiratie en creativiteit in mij. Ik kwam in contact met mijn dromen voor mijzelf en voor de wereld om mij heen. En ik kwam tot besef dat die er toe doen. Dat ik daar vorm aan kan geven. Op een manier die bij mij past.

Met Innerlijk Portret komt veel samen voor mij. Mijn eigen wens waarin alles samenvalt: anderen inspireren en begeleiden naar innerlijke vrijheid, inspiratie en creativiteit.

Ik nodig je van harte uit om op mijn website te kijken en meer te ontdekken.

Innerlijk Portret
Renata Boksic

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: