Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Energetische therapie, coaching & training bij hoogsensitiviteit (HSP)
Wijchen

Veel hoogsensitieve mensen voelen zich anders dan anderen. Omdat je dieper over alles nadenkt en hierdoor inzichten hebt die anderen niet hebben voel jij je regelmatig onbegrepen en niet gehoord. Het kan je zelfs een gevoel van eenzaamheid geven.  

Je hebt het gevoel dat je energie wel eens weglekt. Dan voel je je ineens doodmoe, na een gesprek met een vriendin of tijdens het winkelen. De drukte, de geluiden kunnen je ineens te veel worden en je raakt overprikkeld.

Je staat altijd voor anderen klaar en dit gaat vaak ten koste van jezelf. Je vindt het moeilijk om je grenzen aan te geven. Want de mening van anderen is belangrijk voor je en je bent bang voor afwijzing of een vervelende opmerking.

Je kunt dan ook snel van slag raken als er ruzie is of de sfeer slecht is of als er in een korte tijd heel veel gedaan moet worden. Je bent gevoeliger voor stress dan iemand die niet hoogsensitief is. 

Is dit herkenbaar voor jou? 

Ik ben Miranda Verlaan, psycho-energetisch therapeut, intuïtief coach en HSPexpert. Het is mijn missie om duidelijkheid te geven over hoogsensitiviteit en de positieve kanten hiervan te benadrukken. Ik zie hoogsensitiviteit namelijk als mooie eigenschap en heb inmiddels ruim 1000 mensen mogen helpen om hun energie te behouden, weer rust in hun hoofd en lijf te krijgen en om hun grenzen te bewaken.

Wil jij dat ook leren? Kijk eens op mijn website voor de mogelijkheden. 

Lieve groeten,

Miranda

Biografie / Over Miranda verlaan

Precies aanvoelen wat de ander bedoelt, sfeergevoelig zijn, snel van slag raken, continu met de ander bezig zijn, stressgevoelig zijn. Maar ook me niet begrepen en gehoord voelen. Dit was ik, jaren geleden. Ik had nog nooit van hoogsensitiviteit gehoord.

Inmiddels zijn we vele jaren verder waarin ik me heb gespecialiseerd in hoogsensitiviteit (hooggevoeligheid) en in 2009 ben ik mijn praktijk gestart. Ik richt me met name op hoogsensitieve vrouwen maar krijg ook regelmatig kinderen in mijn praktijk. 

Als je me verder zou kennen dat weet je dat ik:
- getrouwd ben en we 2 hoogsensitieve (en hoogbegaafde) kinderen hebben, 2 hondjes én 3 cavia's
- "verslaafd" ben aan koffie :)
- houd van natuur (wandelen, verre reizen) maar ook van creatief bezig zijn (dot-painten, ik geef zelfs workshops hierin!)
- spiritualiteit heel belangrijk vind maar allergisch ben voor zweverigheid
- houd van eenvoud en duidelijkheid maar een hekel heb aan protocollen. 

Als therapeut vind ik een holistische visie belangrijk; de mens als geheel bekijken. Maar ook een positieve inslag, vooruit kijken. Zoals; oke, je bent hoogsensitief. En nu? Dat antwoord wil ik jou geven, je handvatten aanreiken, je mogelijkheden laten zien. Praktisch, duidelijk en effectief. 

Welkom!
 

HSP Happiness
Miranda verlaan

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: