Duurzaamheid Sociaal ondernemen

Stadsboom
Nijmegen

Stadsboom is een gecertificeerd erkend leerbedrijf wat zich bezig houdt met duurzaam (ver)bouwen, onderhoud en renovatie en op ecologische wijze houten meubels en producten maakt van met name lokale bomen. Kwaliteit en ambachtelijk vakmanschap staan in een hoog vaandel. Stadsboom is een klein, actief en innovatief bedrijf wat mensen wil helpen en ondersteunen in hun weg naar een betaalde baan als ambachtsman.

Stadsboom stelt zich tot doel om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt omhoog te helpen op de participatieladder en daarmee de afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen. De doelgroep ontwikkelt zich vanuit een geïsoleerde situatie zonder sociale contacten en zonder deelname aan georganiseerde activiteiten, naar betaald werk of een vervolgopleiding.

Iedere stadsboom heeft een verhaal of hij nu geveld is door ouderdom of bliksenminslag. Door er stoere en duurzame meubels en leuke accesoires van te maken, geeft stadsboom dit verhaal door. Tot de laatste snipper, want daar maken we briketten van. Alle producten verkopen wij in onze eigen winkel. Stadsboom is al zo'n dikke vier jaar gevestigd in het Honigcomplex in Nijmegen

Biografie / Over Jarno en Lonneke Wilbers

Het Stadsboom team wordt gevormd door Jarno en Lonneke Wilbers. De ervaring en de creativiteit van Jarno als meubelmaker , de liefde voor hout en de passie om mensen te helpen van Lonneke vormen samen de basis de kern van Stadsboom. Hierin worden zij gesteund door de vaste medewerkers.

Stadsboom BV
Jarno en Lonneke Wilbers

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: