Persoonlijke groei Mindfulness & Compassie

Mindfulness trainingen
Leiden

Mindfulness betekent opmerkzaamheid of aandachtigheid en dat wil zeggen dat je je meer bewust bent van je ervaringen in het moment. Wanneer je aandacht in het moment is dan zijn je ervaringen levendiger en intenser. Tegelijkertijd ervaar je meer rust en ontspanning wanneer je met meer afstand naar je gedachten en emoties kunt kijken. Door mindful te zijn, ben je in staat stresssignalen eerder op te vangen, kun je bewuster keuzes maken en laat je je minder leiden door gedachtepatronen die niet behulpzaam zijn.

Biografie / Over Remy van Gelder

Mijn naam is Remy van Gelder en ik heb een achtergrond als bestuurskundige en communicatietrainer. Op enig moment begon ik als zelfstandige en maakte werk van mijn passie voor mindfulness. Ik geef met heel veel plezier mindfulnesstrainingen en coaching aan particulieren en aan organisaties.

Van deelnemers aan trainingen die ik heb gegeven krijg ik terug dat ik betrokken ben en goed weet wat er leeft en speelt in de groep. Ik ben iemand die rust, aandacht en een prettige, ontspannen sfeer creƫert. Daarnaast ben ik praktisch en vind ik het belangrijk dat mindfulness no- nonsense en direct toepasbaar is in de praktijk. Het feit dat ik als trainer persoonlijke effectiviteit in het bedrijfsleven heb gewerkt en ben gecertificeerd als trainer door de internationale organisatie Potential Project heeft een meerwaarde.

Ik ben door de VMBN gecertificeerd als cat. 1 trainer wat betekent dat mijn trainingen voor vergoeding in aanmerking komen en worden vergoed door diverse verzekeraars. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Praesence Mindfulness Leiden - www.praesence.nl
Remy van Gelder

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.